Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulka006

Podrywana przez lesbijkę

Polecane posty

Gość Lulka006

Dziewczyny, jak się czujecie/czułybyście, gdy jesteście/byłybyście podrywane przez drugą kobietę? Oczywiście zwracam się do kobiet hetero ;) Mam właśnie taką sytuację w pracy. Czuję się podrywana przez "koleżankę" z pracy, z nieoficjalnych źródeł dowiedziałam się, że jest homo lub bi. Na początku jak się zorientowałam, to czułam jakieś trochę zażenowanie, ale teraz wydaje mi się to ciekawe. Nie odwzajemnię tego, bo jestem hetero, ale w sumie czuję się dość fajnie z tym jej podrywem :) Kobieta jest bardzo ładna, inteligentna, no wysoki poziom pod każdym względem. I zainteresowała się mną ;) Ostatnio to nawet poczułam jakąś zazdrość o nią, jak się mniej mną interesowała :D Kobiety lubią być podrywane, ale przez inne kobiety też? Jak to jest? Miała tak któraś z Was? :)

Gość gość
odwzajemnij podryw, zobaczysz co się stanie. A jak przyzna ci się ze jej się podobasz to zerżnij ją. nie będziesz żałowała a może ci się skes z taką sztuką już nie trafi.

Gość gość
Wiesz, ja absolutnie nie mam nic przeciwko takim rzeczom, ale to nie dla mnie ;) Chociaż przyznam, że przeszło mi przez myśl. Ale to tylko dlatego, że fajnie jest się komuś podobać. I to drugiej kobiecie.

Gość Lulka006
Wyżej to ja ;)

Gość gość
musisz być piękną kobietą skoro podrywa cię inna w miejscu pracy. czy masz faceta czy nie moze warto się pobawić z koleżanką z pracy.