Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście jak faceci zachwycają się bardzo wystylizowanymi laskami?

Polecane posty

Gość gość

Jakoś się to wszystko poprzesuwało i jak widzę, że laska pisze 'lekki makijaż na codzień' a widzę rzęsy wytuszowane całe na czarno, nawalone czarnej kredki i eyelinera, to się zastanawiam, czy się nie pomyliła... Rozumiecie, o co chodzi? Teraz dziewczyny chodzą mocno wystylizowane, także brwi bardzo mocno mają podkreślone. Mi się to akurat nie podoba, ja preferuję makijaż pomiędzy lekkim a średnim, w zależności od dnia (choć co poniektórzy nazwaliby każdą odmianę mojego makeupu lekkim...) Ale widzę, że takie wystylizowane dziewczyny mają powodzenie :) głupio się człowiek czuje, bo siłą rzeczy wiadomo, że im bardziej wystylizowana dziewczyna, tym wydaje się ładniejsza, a tutaj masz bzika na punkcie tego, żeby wyglądać w miarę naturalnie :P a Wy? co o tym myślicie?

Gość gość
myślę, że się czepiasz i za bardzo przejmujesz tym co inni o Tobie myślą

Gość gość
faceci to hipokryci niby mówią że wolą naturalny makijaż a zachwycają się tapeciarami :o

Gość gość
Nie, ja się nie przejmuję, że ktoś uzna, że mam za mało mocny makijaż ;) mnie zastanawia, czy naprawdę takie dziewczyny przyciągają bardziej wzrok nie mam zamiaru nic w sobie zmieniać, grunt, żebym sama ze sobą dobrze się czuła :) (poza tym mi w mocnym, wyrazistym makijażu nie jest dobrze)

Gość gość
wszystko co jest kolorowe i wyraźne przyciąga wzrok. Były nawet na ten temat badania w których wynikało, że faceci oceniaja twarze z mocnym makijażem jako bardzo atrakcyjne. Nie aż tak cyrkowym jak to co wstawiłaś (ten był chyba na drugim albo trzecim miejscu), ale definitywnie to co wyraźne przyciąga wzrok i się podoba.

Gość gość
No mnie też można uznać za tapeciarę, w końcu też noszę jakiś makijaż :D ale no mówię, mam wrażenie że te mocniej wystylizowane są bardziej pożądane. A ja robię lekki/średni makijaż, brwi podkreślam lekko (ale mam zawsze wyregulowane), paznokcie - czyste i zadbane, ale lakieru to mi się nakładać nie chce i się użerać, częściej kładę bezbarwny

Gość gość
To ciekawe, nie wiedziałam, że były takie badania :) ale ciekawi mnie, jak dokładnie taki makijaż wyglądał? czyli troche większa naturalność jednak się tak do końca nie opłaca.

Gość gość
Na tą samą twarz nałożyli różne makijaże, stopniowo przyciemniając cienie, dodając konturowanie, eyeliner, sztuczne rzęsy i pomadki. Najbardziej podobała się twarz w pełnym makijażu, ale w neutralnych kolorach. Coś takiego jak widuje się na ulicach, mocne brwi, kreska na oku, jakiś delikatny róż.

Gość gość
zawsze lubiłem kobiety umalowane od rana do wieczora pełny makijaż czy mocny? raczej tak ale z pewnością nie jakiś karykaturalny