Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze słowa, jakie usłyszałam na porodówce!!!

Polecane posty

Gość gość

Ja "żebym przestała drzeć mordę jak suka"wtedy pamiętam mąż się zdenerwował i ją przej/echał od góry do dołu. A wy co usłyszałyście ???

Gość gość
Nic złego. U mnie było miło. Trzeba było nie drzeć tej japy jak głupia.

Gość gość
Może to nie takie najgorsze, ale jak miałam skurcze rozwierające (nie parte) to zaciskałam nogi, bo tak mnie mniej bolało. Położna mówi: rozkładaj nogi, ze złączonymi nikt jeszcze dziecka nie urodził, jakoś 9 msc wcześniej nie miałaś oporów :O

Gość gość
Rodząca kobieta ma prawo krzyczec a poloznej placa za swoja robote, a nie za komentarze.

Gość gość
Strasznie niski poziom przedstawiaja niektórzy ludzie, ja podczas badania zostałem poinformowana ze przecież uprawiam seks. Nie wiem co ma bolesne badanie wspólnego z seksem, te kobiety chyba z jakiejś głębokiej wsi pochodzą a ich mezowie to chyba je tluka codziennie ze są takie niewrazliwe

Gość gość
Poważnie? Wow, ale chamówa

Gość gość
z tymi nogami to ci dobrze powiedziala rozlozylas nogi to teraz tez rozkladaj i sie mecz

Gość gość
16:46 Dzięki za uśmiech :D 🌼

Gość gość
Niestety w większośc***aństwowych szpitali tak jest...dlatego ja drugi poród miałam juz w prywatnym i bez porównania... przepraszali nawet za to, że igłą ukłuli przy badaniu krwi, proszę, dziękuję, czy Pani wygodnie itd. :)

Gość gość
czyli zapłaciłaś za grzeczność zatem otrzymałaś fałsz w państwowym szpitalu jest szczerość :classic_cool:

Ja sie nie dziwie, idzie taka kwoka i drze sie tak ze bebenki chca peknac, to po ilus latach pracy nawet ta ktora szla z checia na polozna ma dosyc uzerania sie z doroslymi babami co sie zachowuja jak nastolatki ktore nie mialy zielonego pojecia o co chodzi. Idziesz na porodowke, zaciskasz zeby rodzisz i tyle, a wy to oczekujecie ze co? Moze pot beda wam z glowki ocierac? Czy dmuchac tam gdzie boli?

Gość gość
masakra. powinnaś złożyć skargę :O

Gość gość
Nic złego. U mnie było miło. Trzeba było nie drzeć tej japy jak głupia. xxxx Ja sie nie dziwie, idzie taka kwoka i drze sie tak ze bebenki chca peknac, to po ilus latach pracy nawet ta ktora szla z checia na polozna ma dosyc uzerania sie z doroslymi babami co sie zachowuja jak nastolatki ktore nie mialy zielonego pojecia o co chodzi. Idziesz na porodowke, zaciskasz zeby rodzisz i tyle, a wy to oczekujecie ze co? Moze pot beda wam z glowki ocierac? Czy dmuchac tam gdzie boli? xxx DARŁAM SIĘ TYLKO GDY WYCHODZIŁA GŁOWKA I OSTATNIE PARCIA I TO NIE GŁOŚNO, A ONA MNIE OPIPERZYŁA DLATEGO ŻE JĄ GŁOWA BOLAŁA !!!