Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dorosła córka uderzyła matkę

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie? To moja znajoma z pracy.

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
nic nie sądzę skoro nie znam powodu. Może słusznie może nie

Gość gość
Z tego co wiem to matka broniła przyszłego zięcia, a córka nie chciała, żeby się wtrącała i tak wyszło.

Gość gość
Nie powinna uderzyć matki.

Gość gość
Mojej znajomej syn też ją uderzył kiedyś jak wpadł w szał.

Gość gośćula
taa,a matka może wszystko,moze tłuc,niszczyć psychicznie i wpieprzać się non stop w zycie dorosłych dzieci,a dziecko ma byc do kresu dni jej lub swoich wdzięczne za dar życia i "trud wychowania"

Gość gość
Jeśli corka uderzyła matkę to nie ma miedzy nimi żadnej więzi. Matka w przeszlośc***ewnie troszkę sobie nagrabiła.. Nikt kto kocha i szanuje nie uderzy własnej matki chyba że jest niezrównoważony emocjonalnie.

Gość gość
skoro stara kurwa nie przestrzegała europejskiej konwencji praw dziecka to córka miała nawet prawo zabić tę wyrodną kurwę -matkę

Gość gość
Tylko to nie jest małe dziecko, bo ta córka ma 24 lata. Ja jestem zbulwersowana taka sytuacją.

Gość gość
Skutki bezsrtesowego wychowania i pozwalania dzieciom na wszystko gdy są małe, a potem zapłata taka jak u twojej koleżanki.

Gość gość
A skad wiesz ze.uderzyla, pochwalila sie?

Gość gość
Niestety ja tez w sytua ji kiedy mnie ogarnia furia bo mama wtraca sie w moje zycie i jest ostra klotnia zdarza sie ze pchne ja albo pacne reka. Jest mi potem strasznie.smutno, nie wiem czy to jest juz bicie skoro raz pacne. Ale faktem jest ze mam rozedrgany uklad nerwowy przez moja sytuacje osobista i jak jeszcze.mama mnie wnerwi wracajac do tego to nie moge sie opanowac. Mam juz 29 lat. Ona zreszta tez mnie szarpnie za to.

Gość gość
a wszystko przez to , że matka już stara i wary obwisłe i cyce a zięć nie chce dla umormowania stosunków w domu puknąć teściowej albo choćby wylizać te jej starcze wary co by rozkoszy na starość zaznała

Gość gość
matki to..... Sami dokonczcie. Lepszym rodzicem jest ojciec, oczywiscie nie pantoflaż

Gość gość
Koleżanka nie chwaliła się, ale jak wróciła po weekendzie do pracy to od razu widać było, ze ma jakis problem, a potem powiedziała, że była kłótnia i corka ją walnęła. Oni nawet razem nie mieszkają, córka przyjechała do nich z narzeczonym w odwiedziny. Nie wiem jak mogę jej pomóc, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji.

Gość gość
skoro stara k**wa nie przestrzegała europejskiej konwencji praw dziecka to córka miała nawet prawo zabić tę wyrodną k**wę -matkę xxxx Jeśli według ciebie mam prawo zabić swoją matkę, nawet starą wariatkę, która np. problemów narobiła, to twoją starą powinni zabić tuż po urodzeniu. Nie wydałaby na świat takiej debilnej kanalii jak ty

Gość gość
matki to..... Sami dokonczcie. Lepszym rodzicem jest ojciec, oczywiscie nie pantoflaż a niedojda mami synek :D

Gość gość
Debilną kanalię powinno się zabić zaraz po urodzeniu, po co matkę zabijać, ona tylko chciała z kanalii zrobić człowieka!

Gość gość
Do 10:07 Lepszym rodzicem byłby ten, który takiego debila jak ty potrafiłby zmienić w coś, co chociaż w minimalnym stopniu umiałoby myśleć

Gość gość
dobrze by było jakby się biedota polaczkowa k***wska patologia wybiła. oczyściłoby się trochę unijne społeczeństwo. nam tu w UE biedoty nie trzeba i patologii

Gość gość
Teraz to dzieci nie maja szacunku dla rodziców. Takie wychowanie.

Gość gość
Szkoda mi tej matki. Ciekawe, czy chociaz córka ją przeprosiła. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, bo każda matka chce wychować dziecko na człowieka, a potem za kilkanaście lat okazuje się, że za swoje dobre serce takie przykrości ją spotykają. Przykre to.

Gość gość
stare k***y biedne nic nie mają by dać dzieciom a żyją bezczelnie długo i na zlosć swym dzieciom i wnukom częstokroć. a młodzi miejsca nie mają i muszą kredyty brać by mieszkać na swoim.

Gość gość
Jakby mnie córka uderzyła, to cgyba bym nie odezwała się do niej dopóki by nie przeprosiła i nie wykazała skruchy i żalu za swój występek.

Gość gość
zamykałem matke w łazience i wpuszczałem gaz pieprzowy. blagala bym ja wypuscil i przysiegala ze odda mi emeryture co do grosza. zdechla już niestety i wraz z nia emerytura tez

Gość gość
To, że młodzi nie mają gdzie mieszkać to wina Rządu a nie rodziców, którzy muszą sobie żyły wypruwać do 67 lat pracować, żeby dzieci i wnuki coś miały. Za dobrze gówniarze mają i nic nie doceniają taka jest prawda, we łbach i w d****h się przewraca, żadnych wartości, ani nic, tylko wymagania.

Gość gość
Matkę zamykałeś w łazience? Potworem jesteś chyba a nie człowiekiem.

Gość gość
Zamykałeś matkę w łazience? to ty chyba potworem jesteś człowieku.

Gość gość
Świat już całkiem staje się bagnem.