Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na prezent ślubny...

Polecane posty

Gość gość

jeśli nie idę na wesele? Moje szefostwo (mały biznes, jest tam nas tylko czwórka, oni, ja i jeszcze jedna dziewczyna) bierze ślub. Nie jestem zaproszona, zresztą znamy się od kilku miesięcy dopiero, dodatkowo ponad tydzień przed ślubem wyjeżdżam. Ale mimo to wydaje mi się na miejscu coś małego im podarować. Wystarczy jakaś oryginalna kartka z życzeniami i może bombonierka, czy należałoby im dać coś większego?

Gość gość
kartka plus bombonierka to bardzo miły gest, więcej nie trzeba :)

Gość gość
Wibrator lub zabawki erotyczne, nietuzinkowy prezent, i bardzo praktyczny dla młodych.

Gość gość
hahaha pewnie - macie, moja super przebojowa szefowo, i mój super wrażliwy szefie, bawcie się. Może jeszcze pejczyk do tego? :P a tak poważnie? :P

Gość gość
kasa, kwiaty, alkohol

Gość gość
nic nie dawaj nie idziesz na slub i wesele wiec z jakiej racji masz im cos dawac?

Gość gość
przecież nie zaprosili pracowników ani na ślub ani na wesele to po co się płaszczysz !! nie masz obowiązku dawać prezentów, jak wrócą po ślubie do pracy dałabym 1 kwiatka i życzenia ustnie złożyła KONIEC

Gość gość
nie zaprosili ? nic nie dawaj co najwyzej zycz im szczescia

Gość gość
Wiecie, kiedy planowali ślub to po pierwsze jeszcze mnie nie znali, po drugie - nie wiem, ale wydaje mi się że ślub bardzo skromny, po trzecie od samego początku kiedy mnie poznali wiedzieli, że mnie w tę datę nie będzie :) więc nie wnikam czy zaprosić chcieli, czy nie chcieli, myślę, że będzie im miło, a ja prezenty dawac lubię :) Nie chodzi o płaszczenie się. Kasy nie dam - kasę się daje jeśli w ogóle to na weselu. Alkohol - może, są jakieś niedrogie szampany, ale nie takie za kilkanaście zł? (wiadomo, że nie mówię o prawdziwym szampanie) A no właśnie. Zobaczę ich tydzień przed ślubem i tydzień po ślubie. Lepiej tę kartkę/cośtam dac im przed czy po?

Gość gość
Daj im bilety na jamajke!!! A oni tobie niech firme przepiszą i mogą tam zostać haha

Gość gość
P*****l ich, chyba że faktycznie dużo zarabiasz i nie wiesz co z kasą robić

Gość gość
odbilo ci. nic nie dawaj