Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy być z kobietą która odsuwa się gdy mam kryzys?

Polecane posty

Gość gość

Np. Gdy choruje lub pojawiaja się problemy ona ucieka od tego i ma mnie w du/pie? Czy takie coś ma sens?

Gość gość
przewanie to faceci uciekaja od problemu a jak sie pojawi powazna choroba to... znajduja sobie zdrowa pocieszycielke

Gość gość
Egoistka. Daj sobie z nią spokój

Gość gość
Proszę cię...

Gość gość
Podoba mi się ona ale to jej zachowanie.. dopiero teraz się poznałem jska z niej bi*ch.

Gość gość
ło jessu, a poco jej chory?!! :O facet ma być zdrowy, walczyć i dbać o kobietę, troszczyć o nią, a nie zwalać na jej łeb chorubstwa, w dodatku wątpliwego pochodzenia :O

Gość gość
to chyba ten pan Nieistotny Pan który jest autorem jakiegos tam tematu , teraz odwraca kota ogonem

Gość gość
jeśli jesteś alkoholikiem, to jest choroba bez końca. a w nieskończoność "troszczyć się" o takiego, to szkoda własnego zdrowia i czasu na tego typu "problemy" :P

Gość gość
a kryzys masz regularnie co kac kazdego poranka? :P,

Gość gość
Jestem abstynentem można powiedzieć. Nie o coś takiego chodzi. Tylko nagła choroba/wypadek i dziewczynka umywa rączki..a gdy jest lepiej wraca, taki przykład.

Gość gość
nie musisz z nia byc na sile

Gość gość
jaki wypadek?

Moim zdaniem każdemu trzeba dać szansę i warto rozmawiać, ale fakt, to może się w tym przypadku nie udać.

Gość gość
no wiesz, "umywa się rączki", gdy ma się do czynienia z nieodpowiedzialną osobą, to chyba nie trudno pojąć. "umywa się" też te "rączki", kiedy "nagła choroba/wypadek" ma charakter cykliczny, powtarza się z winy tylko i wyłącznie faceta. wszak wszyscy mamy głowę na karku, ale nie wszyscy potrafimy z tej głowy korzystać, wtedy, kiedy jest taka potrzeba. nie dziwię się więc tej konkretnej kobiecie, że ona swoje "rączki umywa", ale dziwię się, że "wraca" "gdy jest lepiej". tacy jak ty autorze, winni sami zadbać o to, żeby tych nagłych chorób/wypadków" było zdecydowanie mniej bo żyjąc na takiej emocjonalnej huśtawce, i tobie ona, a tym bardziej tej kobiecie, nie służy :P to tyle :P

Gość Taki_jeden_964
ło jessu, a poco jej chory?!! pechowiec.gif facet ma być zdrowy, walczyć i dbać o kobietę, troszczyć o nią, a nie zwalać na jej łeb chorubstwa, w dodatku wątpliwego pochodzenia' xxxxx Nie mamy prawa chorować ? Ja zadam pytanie, po co nam kobiety bez uczuć ?

Gość gość
to suka nie nazwałbym ja kobietą,

Gość gość
mnie sie wydaje że facet jak sie czuje lepiej to sam jje mówi jedz kochanie do swoich przyjedz za 2 tyg :D ja sobie poradze ,a nie mówi prawdy ! ani o chorobie ani o tym że powinn abyć z nim ,proste !

Gość gość
Jak się kogoś kocha to się o niego troszczy, martwi, opiekuje(m.in.) KROPKA

Gość gość
Wymagania to możesz mieć wobec kogoś z kim jesteś w związku, 2- sam też jesteś zaintersowany jej problemami, wspierasz ją, pomagasz, to wtedy wymagać możesz także podobnego zachowania od niej.

Gość anonim01
Może czymś ją uraziłeś? Lub czegoś nie zrobiłeś? Może cie źle zrozumiała a ty ją:) rozmowa to podstawa:)