Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haribosa

Odezwac sie do niego czy za duzo czasu uplynelo

Polecane posty

Gość haribosa

Na jesieni poznałam fajnego faceta, oczywiście miał swoje wady, ale generalnie nie był nawet taki zły. Trochę może poobijany psychicznie, bo był świezo po rozwodzie. Potem doszło między nami do strasznej kłótni, on posądził mnie o to, że usiłuję szkodzić jego pracy (?) ja się obraziłam- powiedziałam mu co o tym myślę i zerwałam kontakty. Mimo, że mieliśmy iść razem do teatru, nie odezwałam się już więcej i on też nie. Minęło prawie pół roku od całej tej przykrej historii, a ja czasem o nim myślę. Zastanawiam się, czy wypada się odezwać po tak długim czasie i o co zapytać? Mnie gniew minął, ale nie wiem jak jemu i czy nie wyjdę na jakąś idiotkę? Bo ostatnia rozmowa była naprawdę bardzo nieprzyjemna. Co byscie mi doradziły?

Gość gość
Nie pisz, jakby mu na Tobie zależało to walczyłby o Ciebie. Myślisz o nim bo aktualnie nie ma w Twoim życiu żadnego bliskiego Ci faceta. Otwórz się na nowe znajomości, a zapomnisz o tamtym.

Gość gość
mozesz sie odezwac

Gość gość
Boże, jakaś kolejna idiotka wypisuje tu te brednie o jakiejś walce. Sama walcz o kogoś, jak tak oczekujesz tego od innych cwaniaro, tylko nie radź durnowato innym.