Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąpi teściowie

Polecane posty

Gość gość
Jak po co? Aby się ustawić u teściów wyniuchała kasę , ale teściowie się na niej poznali ;)

Gość gość
gość wczoraj Mają jedynego syna i wnuka! To ich obowiązek. Jeśli widzą że nam ciężko to powinni wyjść z inicjatywą prawda? xx Żaden obowiązek. Jeśli już, to ich dobra wola, nic więcej. Nie masz prawa mieć wobec nich żadnych roszczeń.

Gość gość
Autorko jestes piprznieta! A niby czemu maja Ci pomagac? Nie masz rak do pracy? Nienawidze ludzi z taka roszczeniowa postawa! Umiesz liczyc to licz na siebie! Ja od rodzicow dostalam zycie i wychowanie i niczego innego nie oczekuje! Utrzymywali mnie do 18 r.z. i nic wiecej nie maja w obowiazku! Dorosli ludzi powinni sie sami utrzymywac skora sa dorosli! A jak rodzice umra to potem tacy zostaja z palcem w d/u/p/i/e i nie widza gdzie sie podziac! K/u/r/w/a swiat schodzi na psy... XXI wiek a ludzie nie poradni jak dziecki we mgle! Moj dziadek od 12 r.z. zapie#dalal w stolarni, ma wszystko udokumentowane, 11-cioro dzieci utrzymal i wychowal i nikt mu ani zlotowki nie podarowal! Teraz to Ty powinnas rodzicom pomagac a nie Oni Tobie! Co druga znajoma mi para dostaje od rodzicow/tesciow wszystko na tacy i gdyby nie oni nie potrafili by sie ku#wa podetrzec... Nie poradne ci/py!

Wiem, ze to smutne iz wam nie pomagaja, ale z drugiej strony kiedys ich zabraknie i zostanienie sami. Wiec musicie sie uczyc radzic bez ich pomocy.

Gość gość
Dzwoniła stara jędza, pochwalić się że jedzie na Majorkę! Ja nawrzucałam jej przez słuchawkę, żeby się tak nie chwaliła i nie obnosiła, bo na głupie mleko musze pod koniec miesiąca pożyczać od mojej mamy :(

Gość gość
Musi się pochwalić, nowym ciuchem, zegarkiem, biżuterią. Jak przychodzą to zawsze z pustymi rękami, dla dzieci nawet głupiej czekolady nie przynieśli :(

Gość gość
Wez sie darmozjadzie do pracy, a nie za rozmnazanie

Gość gość
i po chuj podnosisz te glupie prowo?

Gość gość
Weź się nie kompromituj, sam jesteś prowo :(

Gość gość
jak sie rozklada nogi to z tego sa dzieci,wiec trzeba było je sciskać by teraz nie miec problemów.AUTORKO,marsz do lekarza,potrzebujesz pomocy:):):)

Gość gość
Zanim mieliśmy dzieci to wiodło nam się dobrze, żadne z nas nie miało pojęcia, że firma męża z dnia na dzień upadnie :( to było w połowie 7 miesiąca ciąży :( a jak się nam noga podwinęła, to rodzice m wielcy państwo, udawali że nic się nie dzieje! Młody podrośnie, to jednak dam go do żłobka a małą do przedszkola :(