Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana gościówa

Znasz to uczucie, gdy wysłasz gościowi z internetu swoje najładniejsze zdjęcie i

Polecane posty

Gość załamana gościówa

i zapada niezręczna cisza, i wiesz że mu się nie spodobałaś a on nie wie co odpisać? No to teraz właśnie to przeszłam!

Gość gość598
też tak raz miałam :D długo pisaliśmy, potem mu wysłałam zdjęcie ( a naprawdę dużo mnie to kosztowało) i koniec :o Przykra sprawa, no ale cóż trzeba żyć dalej :D

Gość załamana gościówa
ja to się wstydzę za swoją brzydotę i mówię to na serio... :/

Gość gość
wystraszył się was księżniczek barbie, myślał że trafił na normalną a tu jednak nie, tylko jakieś gimbuzery

Nigdy mi się nie zdarzyło. Widocznie trafiałam zawsze na takich, co wiedzieli jak wybrnąć.

Gość gość
na drugi raz nie odrazu fotki spleśniałych ci/pek wysyłajcie, każdy by się wystraszył

Gość załamana gościówa
Haze- a może ty po prostu bardzo ładna jesteś?

Gość gość1990
Jakbyś się spodobała to by pisał jak szalony, nakręciło by to faceta, jak jest cisza to raczej chce zerwać kontakt.

Nie wiem, nie mnie to oceniać. Ale taka bardzo bardzo ładna to raczej nie.

Jeśli pozwolicie, to zwrócę uwagę na jeden szczegół: najlepsze wg was zdjęcie wcale nie musi być dobre OBIEKTYWNIE. Po pierwsze: zdjęcia robione samodzielnie telefonem, zawsze wychodzą do niczego. Po drugie: mając najprostszy aparat foto, warto zainwestować w najprostszy nawet statyw (od 9,99). I wreszcie po trzecie: aby wyglądać pięknie, warto takie zdjęcie obrobić programem graficznym. W necie są dostępne BEZPŁATNE i spolszczone programy, pozwalające na taką obróbkę :). Mam nadzieję, że następnym razem, autorce tematu pójdzie lepiej :) . Ps. Kiedyś umówiłem się z dziewczyną, która miała tak dobrze obrobione zdjęcie, że... nie poznałem jej w realu :(.