Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyć mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze mnie tu zjadą idealne mamuśki, ze jak tak można mówić o własnym dziecku. Do niego przecież tak nie mówie, chciałam się wyżalić bo ręce mi opadają. Nigdy nie byłam kurą domową, oboje z mężem jesteśmy aktywni zawodowo. Mój syn na tla rówieśników to prawdziwy polglowek. Mowi tylko 3 slowa - jak mu sie zachce to jest szansa, ze powie chyś (gorące) mniam mniam i mama (raz w tygodniu). Jego dzień to walka, wrzeszczy o wszystko, rzuca sie po podlodze. Staram sie nie reagowac ale nie da sie bo rozwali sobie glowe o plytki (uderza nia). Wali w gacie, na widok nocnika jest pisk i bicie mnie. Nie moge z nim nigdzie wyjść bo mi wstyd. Drze sie jak zarzynane prosie. 3 nianie zrezygnowaly, teraz w zlobku narzekaja na niego. My oboje po studiach a tu taki pajac. Boje sie isc do lekarza bo boje sie diagnozy.

Gość gość
Ile ma lat? Lecz go... bedzie ci lzej

Gość gość
Wlasnie skonczyl 2 lata

Gość gość
oddaj do adopcji

Gość gość
Rozgada się jeszcze. Sluch mial badany?

Gość gość
to raczej ty sie powinnas leczyc. dziecko sie tak zachowuje bo potzrebuje twojej uwagi, akceptacji, pochwal, a ty tylko marudzisz. nie kochasz go czy co? zmarnowal twoj idealny swiat? bosz...co za matka. wspolczuje dzieciakowi.

Gość gość
Nie chce zyc z metka matki uposledzonego dziecka, szczerze to nie chce uposledzonego dziecka. Juz dzisiaj wykrzyczalam mezowi niech go sobie wezmie.

Gość gość
oddaj do domu dziecka ja cie rozumiem nie mecz sie

Gość gość
Ja mu poswiecam caly swoj wolny czas ale to orka na ugorze.

Gość gość
Rozumiem Cie autorko. Nie kazdy ma idealne dziecko. Skad sie biora szkolne polglowki? Jasne ze dziecko moze byc glupie, brzydkie.

Gość gość
poswiecasz mu czas ale nie przyszlo ci do glowy ze trzeba z nim isc do lekarza bo cos jest nie tak? moze ma adhd, moze problemy z mowa trzeba skonsultowac z laryngologiem, logopeda? czekasz na co? samo sie nie zrobi. czym wczesniej tym lepiej. jak juz jestes taka egoistka to zrob to nie dla niego, zeby mial lzej w zyciu, ale dla siebie zebys nie zyla z latka" dziecka uposledzonego":O

Gość gość
jak nie chce, to nie zmuszaj. moja też tak reagowała na nocnik, choć od 8 mca ładnie siadała i jak widziałam że kupa idzie to szybko leciałyśmy i było. potem wielki bunt ok roku i 4 mieś i 3 następne miesiące na widok nocnika ryk i sztywne nogi. dałam spokój. chodziłyśmy i mówiłam mama sisi tu - pokazywałam na klop, córka sisi tu - na nocnik. tydzień temu zaczeła sama siadać, choć jeszcze nie robi, ale rano i przed kąpielą sama wie, że ma usiąść. do lekarza też bym sie wybrała.

Gość gość
Nie chce glupiego dziecka. Wcale nie chcialam. Maz sie uczepil, teraz ja mam sie szarpac z uposledzonym gnojkiem?

Gość gość
tak wychowałaś swojego synusia i nie uczyłaś go mówić, więc pretensje miej do siebie :)

Gość gość
Niech obaj idą na huu j

Gość gość
Tak, nianki i panie ze zlobka tez go niczego nie nauczyly. Moze do Holandii uspić go?

Gość gość
daruj sobie kretynko, bo prowo strasznie denne

Gość gość
Fla was wszystko to prowo. To dziecko trzeba uczyc mowic? Pierwsze slysze :)

Gość gość
ja mam taką orke już 16 rok ,mąż się wypiął i ciagne sama,codziennie chce się zabić

Gość gość
swoje dziecko powinnas kochac, mimo wszystko. Rodzilas je w bolach, nie spalas po nocach a teraz mówisz na niego upośledzony głupek? najpierw tobie należy się wizyta u psychologa

Gość gość
nie wierzę, że są to wypowiedzi matki o malutkim dziecku

Gość gość
Pewnie szczepione na wszystko plus dodatkowe szczepienia nadmiar tiomersalu w mozgu i oto efekty. Ja nie zartuje. Szczepienia uposledzaja. Poza tym to dzie ko czuje sie niekochane i dlatego tak sie zachowuje. Albo jest tzw hajnidem. Nie martwilabym sie tym ze malo mowi bo potem i tak Cie zagada na smierc. Martwilabym sie ze dziecko cialo zTwojego ciala Twoje dzieciatko nie jest przez Ciebie kochane tak jak powinno. Bo Ci nie wygodnie teraz w zyciu. Ono Cie potrzebuje. Wzbudzaj nieustannie w sobie milosc do wlasnego dziecka. Mysl przypominaj sobie jak w Tobie roslo jaki to cud z.zygotki takie dzieciatko.