Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie buty

Polecane posty

Gość gość

kupujecie dla swoich dzieci 1-3letnich? ja na wiosnę kupiłam pierwszy raz emele. wcześniej miał geoxy, bartki czy elephanten z deichmanna i musze powiedzieć ze te emele najszybciej się niszczą. Raz dwa pozadzierana skórka.

Gość gośćula
mam już duze dziecko które smiga w jakiś dziwnych nikach,ale chrześniakowi ( 4 latka) kupuję czasem mrugały,a trzeba przyznać że mały gania jak szalony.

Gość gość
Geox, ecco wcześniej mimic teraz biom ma też trampki za kostkę i sportowe NB i DC te 2 pary ostatnie to na hulajnoge na rower do biegania po dworze (syn ma 4 lata)

generalnie dzieci bardzo niszą buty,moja mam zawsze mówiła ,że nas to się buty palą,sama ma dwie córki i coś o tym wiem,zawsze staram mieć buty do szkoły,buty na podwórko,kalosze wtedy mam pewność,że wszystko mi posłuży przez sezon,bo przecież nogi i tak urosną,warto podejść do dobrego sklepu,żeby ktoś doradził, ja polecam sklep apia,mają primigi i naturino oraz fachową pomoc

Gość bogusiaz
Duży wybór butów jest w sklepach internetowych na przykład tutaj www.kupbuty.com Możesz sobie pooglądać bo naprawdę jest całkiem dużo fasonów do wyboru. Zaletą też są ceny. Są dużo niższe niż w innych sklepach

Gość gość
Sprawdz tutaj www.gamis.com.pl jest to producent bardzo bardzo modnych i fajnych butow, znajdziesz tam wiele rodzajow!

Gość gość
dla tak małych dzieci to kupowałam ,Bartek albo geoxy, prawidłowe ustawienie stopy , a nie to co modne .