Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Które produkty żywnościowe są najzdrowsze i najmniej faszerowane chemią?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj przeszedłem na dietę redukcyjną, odstawiłem cukier i wszelkie produkty z zawartością cukru, smażone i tłuszcz odczułem znaczną poprawę samopoczucia. Jem płatki owsiane, ryż z kurczakiem i warzywami, ryby, jogurty naturalne, jajka, owoce, warzywa, mleko, białe sery i kefiry, piję wodę niegazowaną i soki warzywne. Martwi mnie jednak chemia w żywności, może ktoś się orientuje, czego powinno się unikać jak ognia, a co jest względnie zdrowe i najmniej naszprycowane?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×