Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaFacet

Zobaczymy...zobaczymy my.

Polecane posty

I to mi się podoba,sam za rok nie będę w stanie rozszyfrować tego dialogu.:)

Gość gość
:-) Dziękuję ci Omo. Co za cudna znów lektura.No aż mnie unosi,by dzień zacząć...takie emocje.:-D Siedzieć tu by podniecać się przepychaniem strony,no tego jeszcze nie było.mad jesteś żałosna.Bezbarwna.Mdła.Nudna...i dużurna.Liczysz naprawdę,że ktoś mógłby się tym niczym zachwycić?I te kombinacje w przekazie tu informacji..:-D uwielbiam :-D Wy jesteście kolo 40-tki?:-D Teraz mad będzie udawać cały dzień,że jej tu nie ma,że nie pcha swojej kulki jak żuk...no chyba,że facet czas znajdzie.:-D NAajlepszy temat :-D🖐️

Gość gość
Madelline :-) Ty masz w ogóle czasem jakieś okresy,gdy nie nudzi cię realne twoje życie?

Gość gość
Ale żeby się partner nigdy do niej nie dobierał?

Gość gość
Madelline wczoraj Ja obrywam z kilku ponieważ: - jestem kobietą - nie interesują mnie żadne kółka wzajemnej adoracji (kliki) - nie rozdaję swoich fotek na prawo i lewo A tym wszystkim wkurzam zarówno kobiety jak i mężczyzn Śnij dalej.:-D Nie masz i tak niczego innego do roboty.

Gość gość
Pani przemądra.Jeśli chcesz zbudować jakąś więź,a przecież warujesz tu jak pies,więc chyba chcesz, próbuj od wymiany prawdziwych informacji,takich jak @ i foto.Masz z tym problem,że jak smarkacz się zachowujesz?:-)

Gość gość
Dzień dobry i tobie Madlline.Mogłabyś być bardziej rozmowna bo facet pracuje w pracy.:-)Coraz mniej ma widzisz czasu,ale też by mi nie szło po twoim mule do nocy...

Gość gość
Madelline - mogłabyś to wdepnąć w gowno. Tak drętwego manekina już tu dawno nie było. Już twój cień wykazuje większą ochotę do życia.

Tyle słodkości z samego rana:) Coraz bardziej bawią mnie te potyczki z Wami bo walicie głową w mur:)

Gość gość
Aaaaa,bo ty sobie tu zrobiłaś gadugadu!Wiesz,gdyby to pryw był to nikt by nie wiedział,że życia nie masz.

Gość gość
Madlline zrób nam niespodziankę (zwłaszcza facetowi) i pokaż nam jeden jedyny raz odcinek dla dorosłych.:-D

Gość gość
A sory za nietakt, cześć Facet🖐️

Gość gość
Następny adorator atrakcyjnych inaczej.:-D:-D:-D

Żaden nietakt mogłeś przeoczyć przeoczyć fakt ,że też już jestem,w tej pomarańczy.:)