Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem chce seksu po ślubie ale żadna nie chce sie ze mna wiazac

Polecane posty

Gość gość

z tego powodu i zrywaja kontakt czy znajde kobiete ktora czeka z seksem do ślubu

Szukaj w oazie, w przykościelnych organizacjach. Tam pewnie jakąś spotkasz.

Gość gość
Tam nie pojde

Gość gość
Jesteś impotentem ?, masz mniej niż 10 cm ?, jesteś transem? , chcesz żony jako przykrywkę bo jesteś gejem? , zbyt duże ryzyko związać się z kimś takim , rozsądek nakazuje współżycie przed slubem l, znasz powiedzenie , kota w worku się nie kupuje ?

Gość gość
jestem religijny :)

Gość gość
to idź na księdza i po problemie

Gość gość
Raczej na normalna kobietę nie masz szans , taka nie jest tak głupia zeby iść do ołtarza , a po ślubie będzie mega niespodzianka i rozwód , poszukaj jakiejś głupiej , naiwnej , nie znającej życia , powodzenia

Gość gość
W latach 80 sporo osob brało ślub i uprawiało seks po ślubie jakoś nie rozwodów tak dużych jak teraz

Gość gość
Nie bylo bo kobiete spotykla ostracyzm...

Gość gość
pewnie są kobiety normalne które chca seksu po ślubie

Gość gość
zartujesz? po prostu w latach 80 ludzie nie mowili tak otwarcie o seksie jak teraz, ale kazdy sie bzykał na sianie czy na strychu już za małolata :D

Gość gość
Kobiety tez powinny czekać z tym do ślubu a nie każda już się puszcza w zwiazku

Gość gość
Pff nie znam kobiety ,która by chciała po ślubie a znam masę dziewic :D

Gość gość
Ja jestem kobietą i chcę seksu po Ślubie. Jestem wierząca.

Gość gość
Hej, nie ma się co dziwić, dzisiaj faceci mają różne choroby i kompleksy, impotencję, szybkie dojście lub męczenie się, bezpłodność. Więc każda woli cię przetestować cię, zrobić sobie dziecko przez wpadkę, a po takich testach jest on dobrym towarem na męża.

Gość gość
Jak dla mnie to problem jest w facecie, cos z Toba nie tak poza tym seksem. Ja tez czekalem do slubu a ze tak napisze chetnych do zamazpojscia mialem kilka.

Gość gość
Jaki problem? Że mam inne zasady co do tego? Moim skromnym zdaniem wina leży po stronie kobiet które mają kompleksy np. w postaci dziewictwa i chca szybko stracić :)

Gość gość
Nie wiem jaki bo Cie nie znam. Moze masz krzywą gebe,moze jestes nieokrzesany, moze katolik,moze nie umiesz sie wyslowic,moze jestes lysawy,moze glupi,moze kiepski poziom wiedzy,moze zle sie z Toba gada,moze zbyt wyglaszasz swoje teorie, itd,itd powodow moze byc mnostwo. Z doswiadczenia jednak wiem,ze laske trzeba sobą zainteresować.

Gość gość
Przeciez podałem powod, ze nie chca sie ze mna zwiazac z powodu seksu po ślubie :)

Gość gość
Wy sie tu oszukujecie,ze kobiety sa beee,ze zdradzaja,ze to szmaty i dzifki. A prawda jest taka,ze jak facet bedzie facetem to bedzie potrafil kazdą przy sobie utrzymac a ona nawet nie pomysli o innym.

Gość gość
To jest powod ktory Ci sie wydaje. Prawdziwy moze byc zupelnie inny,tylko Ty zle wiesz.

Gość gość
Mowia, ze nie chca zyc w celibacie

Gość gość
Bo tak najlatwiej powiedziec. Zastanow sie, jakbys byl mega przystojniak,dobrze zbudowany, z poczuciem humoru,zabawny,dusza towarzystwa a do tego stanowczy I pociagajacy czyli taki powiedzmy ktory ma tzw branie u lasek to tez by tak mowily czy raczej by czekaly?

Gość gość
A może się trochę boją? Wiesz teraz takie czasy, że mnóstwo ukrywających się za dziewczynami gejów itp... Ja osobiście też czekam z seksem do Ślubu, ale, gdyby facet kompletnie nie wyrażał zainteresowania, to nie wiem, czy bym się nie zastanowiła, czy wszystko w porządku... Sama znam mężczyzn wierzących, którzy mają takie zasady, ale znam też gejów...

Gość gość
Jaki gej! Przeciez mowie sie interesuje kobietami tylko mam takie zasady!

Gość gość
Klamiesz qrwa:-D Wydalo sie-jestes gej A,ze nie chcesz aby sie wydalo to mowisz,ze seks po slubie. Dobrze wiesz,ze slubu nie bedzie:-D

Gość gość
No chyba,ze w koncu zarejestruja te zwiazki partnerskie Czego wszyscy z calego serca zyczymy:-D

Gość gość
Nie mówię, że jesteś gejem, tylko, że może dziewczyny się tego boją. A można zapytać, jakiego jesteś wyznania, Autorze?

Gość gość
Ale ja mowie,ze jest a scislej to pisze:-D

Gość gość
Ja tez jestem dziewica, o dziwo atrakcyjną.....wierzaca. I popieram Twoje zasady:-) Moj były to mi nie uwierzył, ze w wieku 30 lat moge być dziewica, no ale cóż, wiem w kogo i w co wierze i nie interesują mnie docinki pustaków:-)