Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hydrominum czy to działa?

Polecane posty

Gość gość

Hej! Zauważyłam, że czuję się nabrzmiała, opuchnięta. W czasie ostatnich kilku miesięcy baardzo mało piłam. Czy myślicie, że może odkładac misię woda w organizmie??? Zażywał ktoś z Was może hydrominum? Czy ten suplement działa? Wsomaga dodatkowo zwalczyć cellulit wodny itp??? Z góry dziękuje za odp.

Gość gość
Nie działa ni czorta, miesiąc brałam. Dużo lepiej sprawdziła mi się zwykła herbatka z pokrzywy :) No i trzeba pić! Inaczej organizm uważa, że są czasy suszy, i stara się wodę "odkładać" ;)

Gość gość
a uprawiasz sport? Po co ci ten suplement to kasa w błoto,wystarcza pilingi z kawy i sport,naprawdę wierzyłaś w tabletki ?

Gość gość
Wiem właśnie. Przez całe życie uwielbiałam pić wodę, uważałam nawet, że masmak. Bo ta z naszego źródła ma! :D PIłam nawet 3 l dziennie. Niestety zmiana trybu życia przyczyniła się do tego, że ograniczylam przyjmowanie płynów max do 1 szklanki dziennie. Po prostu o tym zapominałam. Od tygodnia staram się to naprawić. :)

Gość gość
ja uwielbiam wodę a nienawidzę słodzonych napojów,kiedys 24kg wczesniej piłam takie swinstwo a teraz nie wyobrażam sobie zycia bez mineralnej wody 3 l to minimum u mnie ,cera i włosy sa w swietnej kondycji a i warto zainwestować w sokowirówkę

Gość gość
Biegam, jeżdżę na rowerze, czasem zdarza mi się pójść na basen, ćwiczę od 1,5 roku nawet regularnie - czasem częściej, czasem nie, ale się staram ;) ( ćwiczenia mel b, abs, pośladki, przysiady itp.), na przystanek chodze pieszo (ok. 1,5 km w jedną stronę). Nawet stepper kupiłą. Mogę powiedzieć, iż jestem aktywna. Aż się boję pomyśleć, jak bym wyglądała, gdybym tego wszystkiego nie robiła. :D Nie chodzi mi o cellulit, bo zawsze trochę go mialam, bo mam szerokie biodra i trochę masywne uda w porównaniu do reszty, ale własnie o odkładanie wody. Mam nadzieję, że niebawem cała ta nagromadzona woda zejdzie. :)

Gość ania_27
Hydrominum stosowałam żeby schudnąć ale niestety waga nie drgnęła. Udało mi się pozbyć 7 kg ale to dzięki diecie Sandruni i regularnym ćwiczeniom. Więcej o tej diecie można przeczytać na tej stronie:

Gość odchudzajaca382
Mogę się dołączyć do spostrzeżeń jakie mam po stosowaniu Hydrominum. Efektów brak i to jakichkolwiek mimo stosowania 2 miesięcznego i 3 razy w tygodniu siłownia i regularne posiłki waga nie ruszyła. Koleżanka stosuje african mango http://szczupla-kobieta.pl i mówi że nie zamieniła by na nic innego bo jest zadowolona. Zazdrościłam jej gubionych kilogramów więc zamówiłam sobie również, i jaka jest moja opinia bo szczerze mówiąc koleżance to tak nie wierzyłam za bardzo ale teraz wiem,że mówiła mi prawdę że bez dużego wysiłku można zgubić ładne kilogramy;) 2 miesiące 16kg mniej!

Gość puszka88
Mnie na cellulit wodny lepiej pomógł suplement od firmy olimp therm line hydrofast i polecam zastanowić się nad jego zakupem, ponieważ skład rewelacyjnie naturalny. Składniki tam z sobą współgrają i nawzajem pomagają w spalaniu tłuszczu cellulitu czy redukcji wody z organizmu.