Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wy kobiety nie potraficie uszanowac mezczyzn ktorzy maja wymagania

Polecane posty

Gość gość
skończył ci się jedyny argument i teraz krzyczysz/płaczesz, że to twoja sprawa, co temat to ta twoja wieża z kart jest obalana, a ty dalej upierasz się przy swoim i zakładasz zbędne tematy, próbując przeforsować ten swój dziwny pogląd

Gość gość
Wy chyba czytac ze zrozumienie nie potraficie. Temat jest odnosnie braku szacunku kobiet wzgledem faceta co tu potwierdzacie. Walcie sie z kim popadnie wasza sprawa ale nie miejcie pretensji ze ktos taki jak ja was nie chce bo nie spelniacie warunkow! A forum jest od zakladania tematow i dyskusji

Gość gość
nie masz nic do zaoferowania, nawet kultury osobistej, a od przyszłej partnerki (o ile jakaś będzie) wymagasz wszystkiego, co tylko można wymagać

Gość gość
Wiążcie się z kim popadnie - kolejny argument Z D**Y, skąd wiesz żę się wiążą 'z kim popadnie'? typowa zagrywka

Gość gość
dziś nie, nie, nie misiu pysiu, temat jest odnośnie braku szacunku względem mężczyzny, który nie ma absolutnie nic do zaoferowania przyszłej partnerce, a od niej oczekuje bycia ideałem. a to zupełnie inna sytuacja

Gość gość
Chłopak, którego kocham i z którym CHCIAŁAM się kochać to kto popadnie? I bardzo się cieszę, że ktoś taki jak ty nie chce kobiet bardziej doświadczonych, w ten sposób mam pewność, że na ciebie nie trafię. :)

Gość gość
Tupowe koncza sie wam argumenty i odwracacie kota ogonem (przeczytaj jeszcze raz tytul tematu) ale w sumie to normalna zagrywka gdy juz nie ma sie argumentow bo wszystkie zostaly obalone (tak jak wasze) i nie mozna juz nic zrobic oprocz zgodzenia sie z argumentami oponenta (mnie). Dalsza dyskusja z wami nie ma sensu bo to juz wy powoli przechodzicie do wyzwisk i nie potraficie uszanowac tego ze mam wymagania (o czym napisalem w temacie). Robcie sobie swoje ja bede dalej mial takie wymagania jakie mam i nikt ich nie zdola zmienic bo nademna wladzy na szczescie nie macie! Nara.

Gość gość
nikomu argumenty się nie skończyły, to ty podwinąłeś ogon. nie potrafimy cię uszanować, gdyż jesteś pusty, agresywny, egoistyczny i nie potrafisz prowadzić dyskusji, zaśmiecasz forum, zakładając 50 takich samych tematów dziennie i wściekasz się, gdy ludzie się z tobą nie zgadzają. a kiedy zakładasz tematy na PUBLICZNYM forum o swoich preferencjach, to kiedy zostajesz poddany krytyce, plujesz jadem i wrzeszczysz, że to twoja sprawa. zachowujesz się jaj dziecko.

Gość gość
Możesz sobie chcieć, chciejstwo to tylko chciejstwo, ale uważaj bo może to być objawem dewiacji, takie zboczenie polegające na wiecznym chciejstwie rozdziewiczania, nie o człowieka chodzi tylko o rwanie hymenu, chore to jest....

Gość gość
wybacz słonko, ale naszych argumentów z pewnością nie obaliłeś jak twierdzisz, po prostu jak zawsze potupałeś nóżką i się obraziłeś, to tyle w tym temacie czekam na kolejny byś mógł powtórzyć cały scenariusz na nowo:) może nawet uda ci się w końcu wymyślić kontrargument

Gość gość
Za biedny jesteś na dziewicę. Masz rację jest to cenne szczególnie w ogłoszeniach internetowych. Po za tym nie przedstawiłeś żadnych konkretnych argumentów, prócz ja chce ja wymagam. Każdy cos chce, ale większość potrfi uzasadnić swój wybór i nie obraża się za inny pogląd. Zachowujesz sie jak mala dzidzia.

Gość gość
Masz ochotę na nowe znajomości, ciekawe tematy, intrygujące dyskusje przebiegające w dobrej atmosferze, wobec tego chciałabym zaprosić Cię na profesjonalne forum ogólnotematyczne KATHARSIS. U nas znajdziesz to wszystko, a może i więcej...miłe wytchnienie od codzienności. Znajdziesz u nas dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki ;) Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
Ja chcę dziewicy, bo jestem prawiczkiem. Gdyby okazało się, że nie jest dziewicą, to bym ją upokorzył, dlaczego się puszczała ;)

Gość mówię co widzę
Odpowiem, ale tylko trochę, za tego obsesjonistę ;) Jest kilka i to całkiem sensownych argumentów. Religijne i moralne, jeśli ktoś jest religijny i wyznający odpowiedni kodeks etyczny. Psychologiczne. Są osoby, które te kwestie przeżywają bardzo mocno, szczególnie mocno, problem wyłączności, ta jedyna/ten jedyny. Zdrowotne, bo obniżenie ryzyka zarażenia się chorobami przenoszonymi drogą płciową. Kulturowe! Być może najistotniejsze i ze względu na przemiany, bardzo poważne przemiany w kulturze, obyczajach dla wielu całkowicie niezrozumiałe (co widać i tutaj :D), nieczytelne. Ale one są, bo wynikają z wyobrażeń o świecie. Świat się zmienia, ale wielu nie chce zmienić swoich wyobrażeń o nim. I mają do tego prawo. Powiem więcej, może być tak, że mają nawet pewną rację. p.s. Dla mnie to nie jest problem. Ja nawet nie chciałbym dziewicy. Ale też, nie skreśliłbym z tego powodu. Nie ciągnie mnie do dziewic, bo już miałem i oczekuję raczej kobiety, która po prostu jest gotowa do uprawiania seksu. Nie bardzo chce mi się, być nauczycielem.

Gość gość
O proszę, jaki nauczyciel się znalazł :D Często ci, którzy niby uprawiali już seks, nie umieją doprowadzić kobiety do orgazmu. Nie ma reguły.

Gość mówię co widzę
gość dziś O proszę, jaki nauczyciel się znalazł smiech.gif Często ci, którzy niby uprawiali już seks, nie umieją doprowadzić kobiety do orgazmu. Nie ma reguły. x Nie znamy się, więc wszelkie złośliwości są bez znaczenia. Bez znaczenia będzie, gdy napiszę, bo się nie znamy, że ja raczej potrafię doprowadzić. Ale ja właśnie nie chcę być tym "nauczycielem". Nie chcę tych ochów i achów, że pierwszy raz, że bolało, że delikatnie, że uważnie. Nudzi mnie to. Mogę nawet być uczniem ;)