Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wy kobiety nie potraficie uszanowac mezczyzn ktorzy maja wymagania

Polecane posty

Gość gość

Odnosnie dziewictwa? Tylko od razu wpadacie w histerie furie i stajecie sie w stosunku do tego mezczyzny szalenie agresywne? Dlaczego jak facet powie ze woli brunetki to nie wywoluje w was to takich negatywnych emocji a jak powie ze chce dziewice to go zaraz wyzywacie i chetnie byscie takiego zabily? Przeciez to tez jest wymog odnosnie jakiejs cechy...

Gość gość
Bo ocenianie kogoś że jest święty bo się nie rypał, a kogoś innego że jest 'nieczysty' bo to robił jest słabe. Naprawdę.

Gość gość
chłopie, ocenianie kogoś na takiej podstawie jest chore możesz sobie lubić dziewice ale jak trafisz na nie dziewicę i ona ci się spodoba, coś może z tego być, to co, przegapisz coś ważnego tylko z tego względu, że z kimś się kiedyś kochała?

Gość gość
ty muszisz być prawiczkiem

Gość gość
Aha, a ocenianie po wzroscie (tak jak kobiety to robia) po zaradnosci, ocenianie po wygladzie, po portfelu jak to kobiety robia jest juz ok?

Gość gość
Jak moze podobac mi sie nie dziewica jak podobaja mi sie tylko dziewice? Przeciez to ja decyduje o tym kto mi sie podoba a kto nie.

Gość gość
To jest czysta biologia. Tak jak ty oceniasz kobiety po wyglądzie. Chociaż szczerze mówiąc ja mam głęboko gdzieś rozmiar portfela :P ale to ja Ale fakt dziewictwa/niedziewictwa naprawdę nie musi być istotny, jak spodobacie się sobie nawzajem. Nie skreślajcie do cholery kogoś TYLKO ZA TO.

Gość gość
ależ potrafimy, tylko niech on też będzie prawiczkiem, a nie on sobie uprawia seksik, a jego jedynym argumentem jest to, że sam w ciąże nie zajdzie, bo nie jest kobietą... kobiety nie są wiatropylne i same w ciążę nie zajdą no cóż wymagasz też coś poświeć, a jak nie to się nie baw w rozdziewiczanie i jednoczesne zapładnianie na lewo i prawo

Gość gość
drogi misiu pysiu, jeśli trzymasz swojego na uwięzi i nigdy nie dotknąłeś kobiety to ok szukaj dziewicy. Jeśli nie to nie, bo nie będziesz jej wart. Poza tym jak znajdziesz dziewicę to już tylko do poważnego związku zakończonego ślubem. Nie masz prawa popełnić błędu i źle wybrać, pomylić się, rozczarować po drodze, bo jesteś odpowiedzialny za pozbawienie jej dziewictwa- zbrukałeś ją i musisz z nią być do śmierci. Jeśli to rozumiesz to ok, tylko od razu wszystkie kandydatki informuj, żeby nie było niedomówień . Bo masz tylko jedną szansę jak saper

Gość gość
I prosze mi bardzo laskawie wyjasnic dlaczego tylko prawiczek ma prawo do dziewicy? Bo ja jestem wolnym czlowiekiem i sam decyduje o tym kogo chce dla siebie a kogo nie. Bo z godnie z waszym glupim pogladem wzajemnosci zeby chciec ciemno oka cycata brunetke ktora jest dziewica, sam bym taka musial byc.

Gość gość
nie zauważyłam,żeby mężczyźni nadto "szanowali" dziewczyny/kobiety z tzw "zasadami",raczej te "dup/czliwe" mają "letko" w zyciu,niech więc jakiś pomyleniec nie wypisuje tutaj bzdur

Gość gość
Błagam, rozróżniaj kwestię koloru włosów od dziewictwa/niedziewictwa... Koloru włosów tak poważnie nie oceniasz jak stanu dziewictwa.. wy macie bzika na tym punkcie.. a to tylko jedna z kolejnych prób kontroli kobiet.. nie mieści wam się w głowie, że baby już nie słuchają mężczyzn tak

Gość gość
no właśnie o to chodzi, dlaczego dziewica ma brać byle co, nie po to się "męczyła" cały czas i odmawiała super przystojniakom, by teraz brać jakiegoś bawidamka, który jej zakazuje seksu przedmałżeńskiego, a sam skakał z kwiatka na kwiatek, jestem dziewicą i nie chce zużytego penisa i jego właściciela, który nie wie co to poświęcenie, bo takie byle co chce sobie zaliczyć kolejna nietkniętą

Gość gość
Super stosunek obwodu talii do bioder tez nie jest wazny? Nie macie rozsadnego argumentu i tyle

Gość gość
A ja jestem dziewicą i chcę tylko kogoś, w kim się zakocham i kto we mnie. Nie wartościuję tego wszystkiego bo uważam to za głupotę.. jakby mój potencjalny facet mnie cenił tak bardzo za to, że jestem dziewicą, nie mogłabym być z człowiekiem tak ograniczonym..może być troszkę zadowolony, ale to najwyżej to.

Gość gość
No i prosze cie bardzo nie bierz bawidamka to jest twoj wybor jestes wolna kobieta i mozesz decydowac za siebie tak samo jak bawidamek moze zadecydowac ze chce dziewice bo kto mu zabroni? A to czy go jakas dziewica bedzie chciala to inna sprawa (a raczej bedzie chciala bo kobiety podswiadomie ciagnie do mezczyzn otoczonych kobietami)

Gość gość
Masz prawo chcieć i już.Jak będzie dużo takich jak ty to i dziewice się znajdą.

Gość gość
Nie ma milosci bezwarunkowej zawsze kocha sie za cos (za wyglad za charakter za osiagniecia ZA DZIEWICTWO rowniez)

Gość gość
zalosne jestescie kobiety wypowiadajace sie w tym temacie. widac ze macie kompleks braku dziewictwa.

Gość gość
A jaką ty wartość zaoferujesz jako cenę za dziewictwo? Kosztem za dziewictwo jest prawictwo, masz taką "walutę" ? ? ? , a może nawet nie wiesz o co chodzi z takim ekwiwalentem? Czyżbyś chciał kupić " diament" za woreczek guano?

Gość gość
Kobiety zawsze ciagnie do bawidamkow przykladem jest kalibabka ktory uwiodl ponad 3000 kobiet i ktore wszystkie okradl oklamal i ponad 30 zostawil z brzuchem ale kobiety lgnely do niego byl otoczony innymi kobietami i byl to sygnal dla podswiadomosci ze skoro dla innych kobiet jest atrakcyjny to i dla mnie bedzie. Wpadl ale nawet gdy siedzial to kobiety pisaly do niego listy i malo ktora chciala go oskarzac. To jest prawda o kobietach wiec mezczuzna moze bzykac ile wlezie i tak mu to nie zaszkodzi a wrecz przeciwnie!

Gość gość
9:39 argument ze tylko prawik ma prawo do dziewicy zostal wczesniej juz przezemnie obalony i lezy i kwiczy w stac nie moze i raczej juz nie wstanie

Gość gość
widzisz, bo chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko, a tak się nie da... to jest tak samo dlaczego piękna kobieta (dziewica), ma związać się z mężczyzną, który nie ma nic: 1. nie jest prawiczkiem 2. nie jest przystojny 3. nie jest bogaty 4. nie ma pracy 5. nie ma wykształcenia taki może liczyć na towar z odzysku, a nie wymyślać, kobiety nie są: 1. niewolnicami 2. bezmózgimi sługusami 3. przedmiotami, które można sobie wziąć chcesz wartościową kobietę, to sam musisz być wartościowy, w dzisiejszych czasach już nie jesteśmy tylko marionetkami, którymi można było handlować z rodzicami, teraz mamy to samo: 1. niezależność 2. wykształcenie 3. prace 4. prawa

Gość gość
Ależ drogi nie prawiczku, wystarczy posiadać baardzo gruby portfel a wtedy jak staniesz na tym portfelu to bez trudu znajdziesz chętną "dziewicę z odzysku", nawet z podwójną błoną wedle twych wymagań albo nawet ustrojoną w gadżety wedle wymagań portfela, ha ha.

Gość gość
Chce dziewice.....pierwsza, drugą...piętnastą dziewicę :p Dla mnie to wymóg jak każdy inny, o ile facet też nie miał wcześniej doświadczeń seksualnych. Niestety większość facetów wymagających dziewictwa od siebie absolutnie tego nie wymaga :o Straszna hipokryzja :o

Gość gość
Bo jesteś nudny, męczący i usiłujesz przeforsować swoje zdanie na forum dla kobiet. Dlatego użytkowniczki tutaj reagują algericznie na ciebie i twoje tematy. Wymagaj sobie dziewicy, tylko może zatrzymaj to dla siebie i zamknij wreszcie mordę?

Gość gość
Niech kazdy decyduje za siebie kogo chce bez wzgledu na stan posiadania

Gość gość
Jeśli to jest twoja sprawa, to jej tutaj nie wywlekaj. Tutaj zostaniesz skrytykowany, bo każdy ma prawo do takiego życia, jakie mu odpowiada. Seks może być przyjemnością, nikogo nie krzywdzi - dlaczego więc kobieta miałaby się powstrzymywać? Dlaczego facet nie może się powstrzymywać?

Gość gość
jak sam ująłeś twoja sprawa WIĘC PO CO zakładasz ciągle o tym samym wątki?

Gość gość
Moim zdaniem i dziewictwo, i jego brak może być równie niezdrowe - przykładowo jak dziewczyna jest dziewicą, ale bardzo chce uprawiać seks, tylko nie ma z kim... z drugiej strony barykady oczywiście osoby uprawiające seks z kim popadnie.