Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myjecie w zmywarce oprocz naczyn?

Polecane posty

Gość gość
C to sa gacie z drachą? Może zacznijcie pisać po polsku zamiast slangiem z meliny.

Gość gość
Nie wiesz co to gacie z dracha? ? Juz się wez nie osmieszaj lepiej... :o

Gość gość
No nie wiem. Nie uważam, że nieznajomość menelskiego slangu jest ośmieszaniem. To raczej ty się ośmieszasz, że nie potrafisz pisać normalnie. Oczywiście, z kontekstu mogę się domyśleć, o co chodzi, ale wolałam zapytać.

Gość gość
Dolna część bielizny zanieczyszczona wizytą w toalecie. Lepiej? Pretensjonalne babsko z ciebie...

Gość drachma
dracha to kupsko na gaciach, dracha może występować także w postaci tzw. wisienek- czyli kulki kupy uczepione włosków w okolicach o***tu. Na gaciach oprócz drachy zaobserwować można także: pas startowy lub bursztynowy szlak

Gość gość
D**y nie potraficie wytrzeć i umyć? Współczuję...

Gość gość
chciałabym zauważyć, że temat nie dotyczy kupy na gaciach.

Gość gość
Juz nie wmawiaj nikomu, że nigdy nie miałaś gaci z dracha. Wiadomo, nie codziennie, ale kilka razy się każdemu zdarzyło. Wystarczy się spieszyć czy coś.

Gość gość
Macie jakieś obrzydliwe upodobania i fetysze? To jest kolejny temat gdzie się prześcigacie w obleśnych fantazjach i opisach :o a te zniesmaczone to najgłośniej wypisują te wszystkie obrzydliwości. Teraz będzie kolejny temt gdzie przez 10 stron będziecie się wyzywać i pisac jakieś obleśniatctwa. Weźcie sie leczcie :o

Gość gość
hahahaha uwielbiam te tematy na kafeterii :) Ja poza naczyniami myję też półki z lodówki i blaszki do pieczenia z piekarnika, tak to pewnie dziwne ale na mycie nocnika nawet bym nie wpadła :)

Gość gość
Ja to myje ta plastikowa klape od klozetu bo maz i syn zawsze tak zaszczaja :o

Gość gość
Juz nie wmawiaj nikomu, że nigdy nie miałaś gaci z dracha. Wiadomo, nie codziennie, ale kilka razy się każdemu zdarzyło. Wystarczy się spieszyć czy coś. x wyobraż sobie ze mi sie cos takiego nie zdarzyło,korzystam z bidetu lub chusteczek,a zwieracze tez mam mocne,nie wiem o czym piszesz

Gość gość
Jako jedna z nielicznych piszących powaznie odpowiem, że rzadko sie zdarza żeby coś myła w zmywarce innego niż naczynia gdyż jak coś jest plastikowe to jest ryzyko że sie zniszczy pod wpływem gorąca. Jak jest na kuchence gazowej taki "szkielet" niech mnie ktoś oświeci jak to sie nazywa to ja to lubię dawać do zmywarki jak mam pełną naczyń i mi nie zahaczy o ten "wiatrak" to kładę na wierzch i to lubię myć w zmywarce bo ręcznie sie to c*****o myje bo to by ręcznie trzeba było w kabinie prysznicowej chyba myć żeby nie napaprać takie to wielkie jest. A tak to czytałam że można jeszcze w zmywarce myć tą szufladkę od pralki co sie wsypuje proszek wybitne cholerstwo do mycia ręcznego, ale wtedy też jest ryzyko że może zmienić kolor. Zdarza sie jednak że czasem można myć w zmywarce więcej rzeczy niż by sie wydawało tylko że na ten temat zawsze jest adnotacja w instrukcji użytkowania danego produktu

Gość gość
Gumiaki z budowy, felgi do auta, koryto dla świń i deskę z sedesu.

Gość gość
Poza naczyniami myję: - smoczki - butelki (to tylko na wysokich temp) - wazony, osłony na doniczki - ociekacz na naczynia (mam metalowy) - pojemnik na sztućce (w sensie ociekacza) - plastikowy wkład na sztućce z szuflady - jak szoruję lodówkę i akurat mam włączać zmywarkę, to wkładam do niej kratki, półki i szuflady z lodówki (metal/plastik) + to takie śmieszne na jajka - to to takie od kuchenki gazowej też (ten stelaż; i tylko wtedy mi go porządnie czyści na 75 stopniach) - mam taki porcelanowy kubeczek na szczotki do zębów - jak mam na dnie sporo kamienia i ciężko mi go usunąć, to też wkładam - plastikowe szczotki do garów (raz w tyg) - gary, patelnie, blachy do ciast, stolnicę, deski do krojenia (po rybie, po krojeniu suszonych pomidorów w oleju czy innych tłustych sprawach) Nigdy mi się nic nie zniszczyło, nie zdeformowało, nie przebarwiło, robię tak od lat. Można regulować temperatury i rodzaj mycia, więc trzeba używać głowy.

Gość gość
Tak, normalni ludzie są zniesmaczeni wkładaniem zasr/anego czy też nie nocnika do zmywarki. Oblechy kur/wa

Gość gość
Normalni ludzie nie rozmawiają o kupach, sikach i podpaskach w temacie o zmywarce, zdradach czy gotowaniu :o a wy dalej w kółko to samo :o

Gość gość
"dracha to kupsko na gaciach, dracha może występować także w postaci tzw. wisienek- czyli kulki kupy uczepione włosków w okolicach o***tu" Ja pierdziele... O czym wy tu piszecie... Co ja pacze

Gość gość
Z tym nocnikiem to cóż zdziwiło mnie to ale nie na tyle żeby jechac po pomysłodawczyni jak po łysej kobyle. Byle by tylko temparatura była wysoka i nie razem z naczyniami. A jak wy fiuta ssacie mężowi to też takie higieniczne jesteście ? No tak umyty pod prysznicem fiut to zupełnie co innego niż umyty w zmywarce nocnik. Tu jest przecież pożądanie które sprawia że higiena w czarodziejski sposób staje sie nieważną pierdołą

Gość gość
to jest obłuda ludzka wynikająca z pewnych że tak powiem z grubsza nabytych odruchów myślowych które często nie mają sie nijak do realiów życiowych a realia są takie że mikrocząsteczki kału rozchodzą sie po całej łaziece nawet na szczoteczkach do zębów w czasie spuszczania wody w kiblu i nawet zamykanie deski nie chroni całkowicie przed tym

Gość gość
Mycie nocnika w zmywarce jest obrzydliwe i tyle

Gość gość
" gość dziś to jest obłuda ludzka wynikająca z pewnych że tak powiem z grubsza nabytych odruchów myślowych które często nie mają sie nijak do realiów życiowych a realia są takie że mikrocząsteczki kału rozchodzą sie po całej łaziece nawet na szczoteczkach do zębów w czasie spuszczania wody w kiblu i nawet zamykanie deski nie chroni całkowicie przed tym" można mieć oddzielnie wc :O , a nie w "głównej" łazience ...

Gość gość
Fuuj nocnik?

Gość gość
Kafeterio, błagam o przyciski "lubię to" i "nie lubię" :D :D :D Btw, ja w zmywarce myję na naczynia, bo UWAGA mam zmywarkę do naczyń. Tadam.

Gość gość
ja myje mój suszak z przedpokoju

Gość Bridget jones 28
Powiedzcie, ze to glupi zart z tym nocnikiem ;/

Gość gość
Ja to myje wannę w zmywarkę i klapę od sedesu, czasami futro z norek, a czasem samochód, codziennie też myje się w zmywarce. Od czasu do czasu myje w niej naczynia

Gość gość
z tego co zdążyłam poczuć u znajomych dzieci to nic tak nie śmierdzi jak kupa niemowlaka więc wasz nocnik w zmywarce to dla mnie ohydaaa powinniście się leczyć idiotki,z tej miłości do dziecka pokiełbasiło się wam w łepetynkach,niczego nei będę pić u ludzi co mają zmywarkę nie wiedziałam co wy robicie już wiem:/

Gość gość
"można mieć oddzielnie wc pechowiec.gif , a nie w "głównej" łazience ... " Pech taki że często w takich klopach nie ma umywalki i tak brudną rąsią za jedną klameczkę, brudną rąsią za drugą klameczke żeby iść do łazienki myć rece i jeszcze gospodarze nieufnie patrzą że im po łazience myszkujesz