Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hipnosencja mp3 na odchudzanie HIPNOZA NA ODCHUDZANIE opinie

Polecane posty

Gość gość
Czy nie wiecie, że w czasie hipnozy w człowieka wchodzą demony ?

Gość gość
bylem na hipnozie zeby pozbyc sie lęku, poczatkowo myslalam ze to nie dziala ale jednak, efekt okazal sie bardzo zgubny, lęk faktycznie zostal bardzo stlumiony ale wraz z nim i inne emocje.oraz poziom energi,potencjia,chec do zycia, teraz latwiej mi np popelnic np samobojstwo,jest mi zimno jakos, bardzo poglebila mi sie depresja, mimo ze nie mam lękow juz,ale czuje sie o wiele gorzej, co robic pomozcie, czy isc do tego samego lekarza i niech mnie odhipnotyzuje jakos?juz wole tamten stan o stokroc niz to co teraz sie ze mna dzieje, nic mi nie sprawia przyjemnosci, nie mam motywacji ,widac ten lęk byl mi poptrzebny do normalnego funkcjonowania, czy mozna to cofnac? kurcze efekt jest bardzo zblizony do brania hydroxyzinum ,tylko ze tabletka przestaje dzialac po 24 godz, a to jest caly czas, pomocy,nie wiem ile jeszcze wytrzymam:(

Gość gość
Co za oszustwo!!! Na pierwszej stronie tego tematu napisalam post z zapytaniem czy ta hipnoza z hipnosencji przynosi efekty bo u siebie ich nie widzialam ( post z 8.12.2015 godz 18:45) i trzy posty niżej ktoś napisał post podając się za mnie!! Że niby to ja odpowiedziałam na 2 poprzednie posty-tworząc pozytywną opinię- A to nie prawda- bo nie kontaktowałam się z żadnym działem klienta....!!! I nie mam żadnych efektów w postaci odchudzania bo po pierwsze nawed nie słuchałam hipnozy na odchudzanie tylko na motywacje! Teraz już wiem że to jest podejrzana ta cała hipnoza, bo to ktoś obcy napisał za mnie, że to działa! Czy ten ktoś nie pomyślał, że ja zobaczę ten fałszywy post?? Przecież normalne, że jak się o coś zapytałam to śledzę ten temat czy są odpowiedzi.... To jakiś chłam - bo obcy ludzie tworzą fałszywe pozytywne opinie, żeby napędzać nowych klientów-wszak ja też skusiłam się na zakup tych nagrań właśnie przez te pozytywne opinie-teraz wiem , że one są fałszywe i jestem mocno zawiedziona bo wydałam tylko niepotrzebnie kasę w nadzieji, że to mi pomoże....gdyby ta hipnoza rzeczywiście działała to by nie potrzebowała fałszywych pozytywnych opini, bo by ludzie pisali prawdziwe pozytywne opinie-proste! Najpewniej informacja o zwrocie pieniędzy to też bajeczka- sorry z bajek wyrosłam już dawno!!!!

Gość gość
Słyszałem też, że nagrania dr Andrzeja Kaczorowskiego są bardzo skuteczne. Jak wpiszecie w google: autohipnoza na odchudzanie kaczorowski to powinno się Wam to pojawić ;)

Gość gość
Wszystkie opinie sa spam tzn takie same na kilku atronach.nagranie nie spowoduje ze schudniemy

Gość gość
Witajcie. Powiedzcie mi prosze czy mozna dostac na emaila te nagrania poniewaz mieszkam w Niemczech i musze sie nauczyc jezyka ale nic mi w glowie nie zostaje. Jestem zrospaczona i blagam o kazda pomoc.

Gość gość
gość 2015.12.16 Coś kręcisz z tym pytaniami i odpowiedziami :) Z Twojego postu widać, że nie korzystałaś ani z hipnozy ani z nagrań, więc po co się wypowiadać? Weszłam w ten post, bo w moim przypadku było tak, że z hipnosencji przysłali mi złą płytę przez pomyłkę (z innymi nagraniami). Wkurzyłam się i też myślałam, że to ściema. Napisałam maila i myślałam, że będą problemy, że jakieś odsyłanie, że kombinowanie. Okazało się, że wysłali na ich koszt drugą płytę z właściwymi nagraniami. W racie czego masz w regulaminie zwrot i to nie jest jakaś firma zarejestrowana zagranicą, tylko normalnie w Polsce. Jak zobaczysz teksty ich i o nich, to są nawet z 2011 roku. Gdyby coś kombinowali, to już dawno ktoś by się tym zajął. Na maile odpisują w miarę szybko, najpóźniej na następny dzień przychodziły mi wiadomości. Tak, wysyłają też do niemiec, bo na maila mogą wszędzie wysłać.

Gość gość
Czekałam na zamówienie jakąś godzinę, co prawda trochę dłużej, już zaczynałam się niepokoić. Przychodzi wiadomość z podziękowaniem i linkiem do pobrania, który klika się i na komputer przychodzi taki plik. Klikasz to dwa razy i w środku sa już wszystkie te nagrania, instrukcje itd. Nagrania moim zdaniem przyjemne, bardzo rozluźniające, a co do efektów, to chyba jeszcze za wcześnie powiedzieć na 100% czy działa, ale pozytywny odbiór na pewno jest, więc jestem dobrej myśli :)

Gość gość1100
to moze ktos przesle mi na mejla te hipnoze a ja oddam mu połowe kasy? bedzie taniej dla dwojga :)

Gość gość
gość1100 nie polecam takich praktyk. Teraz firmy i różne organizacje dbają o prawa majątkowe, mają wiele metod sprawdzania tego. Pliki są śledzone elektronicznie, mają różne kodownia i takie pierdółki. Jak by była taka sytuacja, że np. Ty kupisz i sprzedasz komuś za połowę ceny, to podchodzi pod piractwo, a wtedy dystrybutor albo organizacje które są przez niego wynajęte, będą to ścigać. Kary z tego co wiem są spore, bo do tego sobie doliczają nie tylko straty finansowe, ale właśnie koszty (nazwijmy to ścigania), więc nawet jak pójdą na ugodę, to trzeba zapłacić za produkt, oprogramowanie itd., wg. ceny z dnia premiery, plus te koszty prawne, a to może być już kilka tysięcy. Nie polecam też pobierania z różnych chomikow czy serwerów, dlatego że najczęściej pobieracie całkiem co innego, co zazwyczaj jest zawirusowane, albo np. robią też tak różni oszuści, że mówią "dostaniesz to i tamto, jak wpłacisz pieniądze na to konto i podasz numer telefonu". Po wpłacie nic nie dostajesz, a na telefon przychodzi ci syf za który musisz płacić po 5 - 10zł od sztuki. Nie warto kombinowac moim zdaniem i kupować ze źródła, gdzie jest regulamin, kontakt ze sprzedawcą itd.

Gość gość
polecam działa zwłaszcza na odchudzanie

Gość gość
Udało mi się schudnąć już 5 kg z ta hipnozą z tymi nagraniami - SUPER - działa. nic dodać nic ująć

Gość Hipnoza działa
Mnie udało się schudnąć z hipnozą już 3 kilogramy a jeszcze nie minął pierwszy miesiąc także jestem naprawdę bardzo pozytywnie nastawiony do tego :) MOJA OPINIA POZYTYWNA :)

Gość Mira Bolesz
ja od 4 dni testuje te nagrania hipnozy i powiem wam, że od wczoraj czuję zmianę, mniej jem to jest pewne ogólnie czuję mniejszy apetyt, wieczorem bez problemów nie jadłam tylko kolacja o 19 i tyle - mam nadzieję, że to się utrzyma...

Gość gość
tutaj macie wideo o tej hipnozie jak ona dokładnie działa https://www.youtube.com/watch?v=vE0gzD3486s może to wam coś pomoże - ja właśnie czekam na płete cd - kupilam w sklepie z rabatem 30% i w 2 dni ma byc juz u mnie plyta na cd.

Gość gość
Świetne WIDEO

Gość JA Z HIPNOZĄ SCHUDŁEM 8 kg
JA Z HIPNOZĄ SCHUDŁEM 8 kg

Gość gość
łał, pierwsze wrażenie daje radę :D Nie wiem czemu i jak, ale działa od 3 dnia to mocno czuję.

Gość gość
U mnie po 2 miesiącach 4 KG mnie - może i nie jest to co obiecywali ale idzie waga w dół także sukces jest

Gość tukol939
Ja ze swojej strony mogę polecić Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niej moja waga zaczęła spadać , co wcześniej było nie lada wyczynem by zgubić nawet ten 1kg , a teraz tylko się cieszyć z tak ładnie spadających kilogramów!

Gość gość
Potwierdzam - Hipnosencja niesamowite efekty. Jestem po miesiącu testowania z hipnozą do odchudzania. Całkiem przeprogramowałem sobie nawyki żywieniowe. Teraz jeszcze spróbuję rzucania palenia, bo też mają nagranie z tej serii.

Gość gość
Stosuję od 1 stycznia, po pierwszym tygodniu ostro ćwiczę w domu i dbam o jedzenie. Nie wiem jeszcze jak z wagą, ale jeśli efekt się utrzyma, to nie ma bata żeby nie schudnąć, bo całkiem zmieniłam nawyki.

Gość gość
Witam Na stronie http://hipnosencja.pl/darmowe-nagranie-hipnotyczne/ kupiłam zestaw hipnoz na mp3 . Mija 4 dzień i do tej pory nie otrzymałam plików . Klika razy pisałam maila na adres jasinski@intensiver.com wysyłając potwierdzenie wpłaty . Zero reakcji i jakiejkolwiek odpowiedzi . Czy ktoś z was miał podobny przypadek. I co w takiej sytuacji mam zrobić. Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiła. Będę wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedz pozdrawiam Monia

Gość gość
Witam ponownie Wczoraj otrzymałam zakupione pliki + rekompensata Wszystko jest ok. Firma bardzo solidna. Jak działa jeszcze nie wiem ,odezwie się za jakiś czas. pozdrawiam

Gość gość
Działa, nareszcie coś skutecznego :)

Gość gość
U mnie była podobna akcja - nie dostałam plików po zakupie i pisałam do nich kilka razy, odpisali mi żebym sprawdził folder SPAM i faktycznie tam trafiło zamówienie :) odpisali po 4 godzinach chyba

Gość gość
U mnie nie działa chyba coś źle robię . Zezłościłam się i przestałam słuchać . Proszę podpowiedzcie czy słuchacie typowego nagrania na odchudzanie , czy zdrowe odżywianie. W jakich godzinach to robicie Czekam na prawdziwe odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
Email z plikami nagrań do pobrania dostałam dopiero po jakiś 3 godzinach od zamówienia. Nie tak od razu po 15 minutach jak piszą, ale ok. Całość pobierałam najpierw na komputer, później przeniosłam na telefon, bo na telefonie bardzo wolno się pobierało. Polecam wam zrobić tak samo. Mi od początku łatwo się było skoncentrować i jakoś przemawiały do mnie te wszystkie zabawy z wyobraźnią. Teraz jestem jakieś 3 tygodnie po rozpoczęciu i mam ten stan chęci do odchudzania. Zwykle to trwa u mnie 2 - 3 dni, a później mija, też tak macie? No a teraz zaskoczenie, bo już prawie miesiąc trzymam się ustalonych zasad. Całe życie wmawiałam sobie, że nie umiem biegać, nie będę biegać, bo nogi bolą, bo kondycja słaba. A huk myślę sobie, spróbuję. Pierwszy mój bieg (ha ha ha), raczej stu metrowy szybki spacer, zakończył się porażką i zakwasami, ale jakieś 5 kolejnych pokazuje, że krok po kroku to jest możliwe. Raczej maratonu nie przebiegnę, ale mam cel, żeby przebiec 1 kilometr bez przerwy i wiem, że w tym roku mi się to uda. Zatem wrażenia moje osobiste to 8/10. Nie wiem jak to działa, może to po prostu kwestia wmawiania sobie tych wszystkich rzeczy, ale coś w tym jest, że zmusza mnie do działania.

Gość gość
świetnie działa

Gość ktoś normlalny
Niemal wszystkie te pozytywne tzw. "opinie"to zwykłe naciąganie. Wystarczy tylko rzucić okiem, aby momentalnie zorientować się, które wypowiedzi to zwykła ściema. Do tego jeszcze chyba 2-3 wypowiedzi, z których wynika że zwykły człowiek zna się na prawach autorskich, dochodzenia roszczeń z ich tytułu, kosztów ochrony prawnej, a także na zagadnieniach typowo technicznych itp., a nie mówiąc już np. o wiedzy z zakresu tzw. "hipnozy". Wygląda to wszystko jakby 95% komentarzy było tworzonych przez osobę zainteresowaną jak najwyższą sprzedażą tego... no wiadomo czego :) Pozdrawiam!