Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hipnosencja mp3 na odchudzanie HIPNOZA NA ODCHUDZANIE opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś korzysta tutaj z nagrań takich jak http://hipnosencja.pl/ na odchudzanie? Znalazłam kilka tematów gdzie to polecają i zastanawiam się czy to faktycznie działa na odchudzanie?

Gość gość
Ja byłam kiedyś u hipnoterapeuty i pomogło - teraz już 4 lata po i nie mam żądnego problemu z nadwagą - schudłam 20 kg :) Ale za taką wizytę zapłaciłam 5 stówek :) - wtedy nie znalazłam takich nagrań ale dostałam je na tej wizycie i słuchałam i też bardzo pomogło.

Gość gość
Ja korzystałem z takich nagrań hipnozy na odchudzanie i pomogły mi schudnąć 15KG - bez efektu yoyo

Gość gość
Ja stosowałam nagranie Hipnosencja na odchudzanie i EFEKTY po 4 dniach - mniej jadłam, mniejsze posiłki mi wystarczały. w Efekcie schudłam 20 kg w ciągu pół roku tak więc polecam na odchudzanie.

Gość gość
Mój znajomy w Anglii schudł właśnie dzięki takim nagraniom hipnozy - tam dużo osób się tak odchudza.

Gość gość
Polecam - te nagrania dobrze działają

Gość gość
Hipnoza na odchudzanie jest naprawdę bardzo skuteczna - ja z koleżanką byłam na takich dwóch sesjach i pomogło bardzo, tylko płaciłyśmy po trzysta złotych od osoby za spotkanie w Krakowie

Gość gość
Nagranie hipnotyczne takie jak HIPNOSENCJA na odchudzanie świetnie działają. Hipnoza indywidualna jest może szybsza ale czy warto płacić za 2-3 wizyty po 300-500 złotych jak za 70 złotych można mieć kompleksowe nagrania? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie.

Gość gość
Ja polecam nagrania hipnotyczne - miałam iść do hipnotyzera ale kupiłam nagrania i chudłam - zaoszczędziłam tym sposobem kilka stówek

Gość gość
Witam, czy ktos moglby przeslac mi na emaila ta hionoze w formacie mp3?

Gość gość
To dziala

Gość ENI_40
przecież tych wpisów dokonała jedna osoba, zapewne ta, która to sprzedaje.. matko co za kwas

Gość gość
Witam. dokonałam zakupu nagrań hipnotycznych hipnosencja - odsłuchałam 2 razy nagrania na motywację i szczęście i jeden raz darmowego nagrania z ich strony ale mam wątpliwości czy to na mnie działa - nie doznałam uczucia "głębokiego relaksu i odprężenia" o którym mówił głos lektora. Nie wiem nawet czy weszłam w ten stan hipnozy - przynajmniej wyobrażałam go sobie inaczej... a realnie opisałabym ten stan jako maksymalne skupienie na głosie lektora ale nic więcej - czy tak to właśnie powinno wyglądać??? Czułam się normalnie - tak jak zwykle - w pewnym momencie poczułam swędzenie i otworzyłam oczy i podrapałam się- to raczej chyba nie weszłam w stan tej hipnozy?- nie wiem... czytałam opinie, że to działa ale nie od pierwszego razu - czy ktoś z was może to potwierdzić? Bo jestem zdezorientowana...

Gość gość
Takich nagrań Hipnozy trzeba odsłuchać kilka razy NP codziennie przez tydzień po 1 razie - wtedy sa efekty. A w Instrukcji tego nie napisali?

Gość gość
OK dzięki wam za podpowiedź. Teraz odsłuchiwałam właśnie codziennie bo kontaktowałam się nimi z dzialem obsługi i tak poradzili. Jak się odsłuchuje codziennie to już sa efekty i to fajne bo mija 2 tydzień a ja już mam prawie 2 kilogramy mnie na wadze. Ta hipnoza na szczęście także fajnie działa, znacznie lepiej niż po pierwszym odsłuchaniu :)

Gość zapytanieoopinie
a co lepsze indywidualna hipnoza czu nagrania hipnotyczne takie jak np hipnosencja? Po czym szybsze efekty?

Gość Maciekinten
Według mnie najlepiej najpierw sprawdzić podatność na hipnozę i może w tym celu wykonać jakieś ćwiczenia lub własnie przetestować takie nagrania - dzięki temu przekonamy sie czy w ogóle warto inwestować kilkaset złotych w sesje hipnozy o hipnotyzera.

Gość Opinie o Hipnosencja
ja miałem pdobne wrażenie po 1 odsłuchaniu że nie ma efektu - ale oczytałem sie i podobno na początku w naszym mózgu zachodzi konfikt czy coś tam - czyli nasza podświadomość przegryza te sugestie stąd brak efektu i stan takiego zażenowania - po 5 dnia to ustąpiło i faktycznie pojawiły sie efekty - trzeba byc wytrwałym - po 3 tygodniach już z czystyum sumieniem można opisac, że są efekty i to widoczne takze to działa- ja oceniam pozytywnie

Gość gość
a jaką skuteczność mają te nagrania hipnozy?

Gość opinia pozytywna
opinia pozytywna

Gość gość
pomysł ciekawy a na kazdego to dziala?

Gość gość
Hipnosencja to najlepsze nagrania hipnozy w PL - najskuteczniejsze co widać po opiniach. Ja nie wierzyłem i słuchałem darmowych i dupę potłuc.... żądnych efektów. A z nagraniami Hipnosencji chudnę skutecznie teraz :)

Gość gość
i jak odchudzanie?

Gość gość
mnie hipnoza tez pomogła - schudłam az 17 kilogramów

Gość gość
ile w ciągu miesiąca można schudnąć minimalnie i maksymalnie z taka hipnozą?