Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam w sobie tyle bólu istnienia, że zyczę wielu ludziom zgonu

Polecane posty

Gość gość

wiem obiektywnie, że to złe, ale tak czuję np. komorowskiemu księżnej kate za uosobienie cwaniactwa i kapitalizmu w najgorszej postaci mojje byłej pracodawczyni, za k******o jakiego się względem mnie dopuściła egzaminatorowi, który mnie na prawku oblał za pierwszym razem dosłownie za nic, dla kasy kochance mojego ojca i jej rozpiszczonej córce źle miz tym, le tak czuję;-( dzielę się tym problemem, bo źle mi nosic te info w sobie, chce byście wiedzieli

Gość gość
Przykro mi z twojego powodu, ale będę głosował na Komorowskiego :) Żeby nie wygrał PiS i nie wybuchła wojna z Rosją.

Gość gość
ja na wybory nie idę tak czy owak dziekuję, że mnie nie osądzasz jak pozbycsię nienawiści? prosze o poradę.;-(

Gość gość
co to oznacza?

Gość gość
Medytacja, Yoga , Tai Chi . To ci pomoże , wyluzuj :o

Gość gość
wiesz co mi pomaga znacznie? brak oglądania wiadomości, pomaga trochę sportu, spacery przede wszystkim, porządne posiłki i wszystkowdupizm, planowanie urlopu, Sedatif (bez recepty), czasem leżakowanie do południa z czoką i filmami z kompa

Gość gość
Nie walcz ze swoim gniewem ale tez nie powracaj non stop do niego myślami i sie nie nakręcaj. Emocje po prostu przychodzą i odchodzą i nie należy im wierzyć ani traktować jak czegoś co jest słuszne i prawdziwe. Jesli ogarnia cie nienawiść nie reaguj, nie rób nic tylko pozwól jej przez ciebie przejść ale tez nie oceniaj tego co sie właśnie dzieje a zobaczysz ze nienawiść odejdzie. Ba przyjdzie tez moment ze poczujesz milosc do siebie, swiata i do ludzi i wtedy poczujesz sie naprawde wolna. Powodzenia!

Gość gość
bardzo ładna rada;-) jestes psychologiem?;-) dziękuje