Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marwilski

Okna Radom i okolice

Polecane posty

Gość marwilski

U kogo będzie najtaniej zachowując jednocześnie odpowiednią jakość? Różne rzeczy słyszy się u firmach. Jesteśmy z Białobrzeg. Tylko okna z instalacją, bez dopłat.

Gość jakacek
Jaka ilość i metraż? Tam mniej więcej? Chętnie pomogę - mój znajomy prowadzi taką firmę w okolicy. Nie jest bardzo znany, ale faktycznie usługi realizuje na poziomie. Pisać?

Gość jarencki
Jeśli same Białobrzegi cię interesują to u Wielusińskich się pytaj. Na Krakowskiej. Tam masz dobre ceny - a jak duży pakiet zamówisz to jeszcze się dogadasz.

Gość marwilski
Ok, ale jakie stawki mogę proponować? Tak mniej więcej? Nie mam pojęcia ile to kosztuje. Pewnie można wyciągnąć jeszcze kilka stówek na całym pakiecie, ale tak mniej więcej ile? Żeby nie przesadzić?

Gość jarencki
Przy oknach masz duże zróżnicowanie, mnóstwo parametrów decydujących o kwocie, więc nie mam nawet co zaczynać. Po prostu jeśli zamówienie będzie duże, a nikt od Wielusińskich nie zaproponuje rabatu, to sam proponuj.

Gość pawrecki
Nie kojarzę tej firmy. A nie ma kogokolwiek ze znanych sieci? Tj. ogólnopolskich producentów okien? Bo chyba jednak takie firmy są najbardziej wiarygodne, co nie?

Gość kabanecki
Chłopie - opamiętaj się. W dużych i znanych firmach płacisz nie za jakość usługi, a za nazwę firmy. Czy chcesz tak przepłacać? Bo zakładam, że nie...