Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W****iony 16748

Ludzie ,co jest skuteczne na głębokie przebarwienia potrądzikowe ?

Polecane posty

Gość W****iony 16748

Ludzie ,co jest skuteczne na głębokie przebarwienia potrądzikowe ?

Gość Wkurzoiony 16748
Dłużej tego już nie wytrzymam. Nic mi nie pomaga. Teraz jestem na green peel 3 dzień i nawet skóra mi się nie łuszczy, a powinna. Nie wiem co jest grane.

Gość gość
Nie wiem, ale nie przejmuj sié

Gość Wkurzoiony 16748
Jak mam się nie przejmować, jak mam zj****e życie ? Ja w ogóle nie mam życia. Ja mam wielką zasraną wegetacje.

Gość gość
Ja też ale staram sie inne atuty swoje szukać

Gość gość
ja jak na razie na przebarwienia bawie sie w kwasy. jest ciut lepiej ale i tak jeszcze do konca kuracji zostalo 3msc

Gość gość
Wielu aktorow ma ślady po trądziku i są bardzo przystojni pomimo tego. Mi by to nie przeszkadzało jak by mój facet miał ślady po trądziku.

Gość gość
Jestem już sporo po 20 stce, Ja żadnej młodości nie miałem. Zabije się. Nie chcę już tak żyć, z takim ryjem.

Gość gość
Ja mam takie fioletowe, czerwone głębokie ślady po syfach, których nie idzie spłycić. Już nie wiem co robić.

Gość gość
stosowales skinoren? ja widze u siebie poprawe ale jak juz pisalam po 3 msc ma byc spora poprawa. wiele osob stosowalo i jest nim zachwycone,ja tez musze powiedziec,ze mimo iz to dopiero poczatek jestem mile zaskoczona. zawiera 20% kwasu azelainowego

Gość gość
Daj spokój już z jakimiś pierdołami. Mam jedno naprawdę głębokie przebarwienie po cyście ropnej, które mam na policzku chyba z 7-8 lat. Ile już gówien stosowałem i wielkie nic. Chyba jedynie mi jakiś laser został.

Gość gość
to sie kurde mecz dalej i uzalaj nad soba. chciales porade to piszemy. jak mamy dac spokoj to nie pytaj

Gość gość
Bo wyskakujesz z jakimś gównem. Takie gówna to sobie w dupę wsadzić można.

Gość gość
nie gownem tylko kwasy robia rowniez w salonach. stosowales? wystarczy odpisac,ze nie dziekuje stosowales,a ty sie oburzasz. nic nie napisales,co stosowales wiec zaczynam od poczatku....ale jesli chcesz to mozesz sobie go w d**e wsadzic...czlowiek chce pomoc,a ty z ryjem. jestes niewdzieczny i wcale nie dziwie sie,ze nie masz dziewczyny...u mezczyzn akurat wyglad to najmniejszy problem

Gość Wkurzoiony 16748
Najpierw to chcę usnąć przebarwienia, a potem mogę brać się za dziewczyny. Sam się źle z tym czuje. Kapujesz ? Najpierw trzeba zaakceptować siebie, a ja tego zrobić nie potrafię mając to coś na ryju. Miałem 12 zabiegów mikrodermabrazjii, oczyszczanie twarzy, teraz jestem na green peel 3 dzień, ale i tak nawet skóra mi się nie łuszczy.

Gość gość
ja cie doskonale rozumiem,bo sama mam problemy z przebarwieniami,zaskornikami itd i sama juz walcze od nastolatki ale jesli nie chcesz wysluchac podpowiedzi to nic tu po mnie. zycze ci powodzenia. narazie

Może contratubex? On jest ogólnie na blizny, ale sądzę, że na takie przebarwienia również mógłby pomóc. Choć konsultowałabym to raczej z dermatologiem jeszcze.