Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhh

kochanka mojego brata nie chce mieszkac ze swoja tesciowa

Polecane posty

Gość gośćhhh

Za to bardzo chciala wskoczyc mu do lozka jak byl zonaty wskoczyla, on zone z dzieckiem zostawil, rozwiodl sie, ale powiedzial jej zamieszkaj ze mna i z moja matka starsza ,bo owdowiala i tata przepisal mi dom, a ona ze nie bedzie mieszkac na wsi z tesciowa i jej zabawiac, a on powiedzial nie musisz jej zabawiac, a w domu beda dwa osobbe wejscia, a kochanica ja chce mieszkac ale w warszawie z toba a nie na wiosce z twoja mamusia, a on zdziwiony, ale zabieral ja na w podroze do super hoteli...za granica

Gość gość
Jak nie chce mieszkać z teściową na jakiejś wsi to co się dziwić? Sama bym nie chciała

Gość gość
Ale nie bedzie mieszkac z nia to bedzie dom ala szeregowiec

Gość gość
No i skończyło się rumakowanie. Proza dopadła tak piękna miłość. Mnie zawsze zastanawiało- tylko się nie śmiejcie proszę- kiedy przy kochance głośno pierdnąć to nie wstyd? No wiecie- jest już tak okrzepła ta miłość, że już można. Chyba dopiero jak się żonę wywali z chaty.

Gość gość
Ona ma mentalnosc kochanki a nie zony poswiecajacej sie czasem dla meza ona mysli o swojej wygodzie

Gość gość
Proza zycia

Gość gość
Bo to jest materialistka

Gość gorrrrrść
A warszawa to nie wies?

Gość gość
Co za niedorajda życiowa z tej kochanicy :D

Gość godść
A czemu niedojar@jda

Gość gość
Musiałaby by mieć coś z głową żeby zgodzić się na taki układ. Nie każda kobieta nadaje się do życia na wsi, a każda mądra chce mieszkać jak najdalej od teściowej.

Gość gość
Jeżeli chodzi o pierdzenie to przy żonie tez wstyd. Żona to kobieta której chcesz się podobac i chcesz aby cię pozadala.

Gość gość
No wlasnie, musialaby miec cos z glowa aby chciec mieszkac z tesciową:-D

Gość gość
Co za niedorajda życiowa z tej kochanicy Tylko ozorem majtać potrafi :D

Gość gość
Jak taka madra jestes to dlaczego ty nie zamieszkasz ze swoja matka? Nie dziwie sie jej ze nie chce. Same minusy

Gość gość
też bym na wsi nie zamieszkała. A skoro twój brat to debil i zostawił rodzinę dla niej to miej pretensje do niego, a nie wolnej dziewczyny, która wzięła to co jej dawał

Gość gość
A ja bym nie zamieszkała w slumsowej norce blokowej gdzie słychać pierdzącego sąsiada za ścianą. W blokach mieszkają tylko biedacy, nieudacznicy życiowi i patologia. Człowiek mądry i zaradny ma swój dom z ogrodem w pięknej okolicy za miastem

Gość gość
gość dziś ty ciągniesz do domku za miasto bo masz wiejskie korzenie.Ludzie miastowi wolą kupic apartament w miescie i widziec Pałac Kultury a nie stodoły. Niestety kochana,jestesmy to samo lecz rózni nas KLASA. Na wsi to dopiero PATOLOGIA:):):):) a jak sie buraki pchaja na studia do miast,cuchnie wami na odległość

A autorka to pewnie córeczka i siostra, która szuka opiekunki do mamy? Może sama się przeprowadź do niej na wieś i opiekuj się nią, a nie chcesz się kimś wyręczyć. To twój obowiązek.

Gość gość
Ja nie mam wiejskich korzeni w przeciwieństwie do ciebie. Urodziłam się i wychowałam w mieście, moi rodzice i dziadkowie z obu stron też. Mam już dzieci dorosłe, wykształcone, więc wyobraź sobie, ze sprzedałam czteropokojową norę w slumsach, którą ty nazywasz apartamentem i kupiłam sobie za miastem duży dom z kilkoma hektarami lasu.

Gość gość
dziś ty miastowa co się ulęgła za oborą i z gnojem przy obcasie doczołgała się do miasta śmierdzisz to ty. :D Jak się wejdzie latem do tego twojego apartamentu to taki smród i zaduch, że każdy normalny człowiek ucieka. Już nie wspomnę o tych prusakach co ci po ryju nocą biegają :D

13.24- ot wielkomiejska elyta akurat- sądząc po twoim wpisie to o klasie nie masz prawa się wypowiadać, bo zwyczajnie nie wiesz co to znaczy

Gość gość
autorko powiedz bratu żeby kopnął w zad głupią kochankę i pojechał z ex żona do matki.

Gość gość
Autorko, a to nie Ty powinnaś się opiekować swoją mamą zamiast szukać do tego szwagierek-niezależnie od ich statusu?

Gość gość
Autorka jestem, nikt nic nie powinien ani nie musi, moj brat obiecal na lozu smierci tacie ze zamieszka Matka i wyremontuje jej dom, wiec to on ma zobowiqzania, ja bede niebawem sama mama po r@z 3 , sama buduje dom i niedlugo siebl wprowadze niedaleko od mamy, wiec moge pomagac jak najbqrdziej!!co do brata zmienia laski na coraz mlodszy model, tak ze z obecna ma wrecz pokoleniowa roznice , ona jest z tego rodzaju pokolenia, co chce chodzic na imprezy, a warszawie chcialaby zakieszKac bo sama mowi ze xhcialaby sie na sciance xhociaz raz pokazac, ma male dziecko ale tam moze sobie wynajac opiekunke i isc gdzies do pracy, a mojego brata nammawia by zostawil mame i z nia do wawy. Ale on najzwyczajniej w swiecie, ma dosc zgielku, imprez,podrozy duzych miast bo juz to w zyciu wszystko przezyl jest 20 lat starszy od niej , ma swoje zainteresowania inne niz ona i tym sie roznia , on woli sport bieganie, rower, basen , poluje tez aktywnie w pobliskim lesie!!dla niej to wiesniactwo ze on ma takie zaaiinteresowania a dla niego pozowanie na sciankach i warszawskie imprezy to wiocha

Gość gość
Pozowanie na sciankachdurna moda dla zaburzonych psychicznie kretynek. Mówiłam to wiele razy i powtórze, a co będzie gdy kiedyś będzie trend na jedzenie kupy, jakas celebrytka, blogerka czy aktoreczka stwierdzi, że to cool i co ? Miliony kretynek będą jeść kupe, będą robić fotki podczas konsumpcji tejże kupy i wrzucać je na fejsika. Każdy kto podąża za tzw trendami to debil. Koniec kropka, z idiotka sie zwiazal to ma za swojw moze to kara za zdrade zony

Gość gość
gość wczoraj co kołtunie z dyplomem "po ciemku" możesz wiedzieć o apartamentach. Mieszkałaś w slumsach to masz taką wiedzę o smrodzie i robakach.Starzy ci dali działkę na wsi to pobudowałać to co lubisz. Cham ze wsi wyjdzie ale wiocha nigdy i koniczyna w metryce będzie do śmierci. Ubliżąnie to domena chamów cytuję twoj wpis chamko!!!!!! gość wczoraj A ja bym nie zamieszkała w slumsowej norce blokowej gdzie słychać pierdzącego sąsiada za ścianą. W blokach mieszkają tylko biedacy, nieudacznicy życiowi i patologia. Człowiek mądry i zaradny ma swój dom z ogrodem w pięknej okolicy za miastem