Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROBLEMY Z ROZSTĘPAMI I CELULITEM ITD.HELP

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat i mam ogromne problemy z ciałem.Mam 165 cm i ważę 56 kg,schudłam 11 kg. Mój problem tyczy ogromnego celulitu (NIE GRAMATYZUJĘ!),pokazałam to mamie w ramach udzielenia rady to była przerażona. Mam rzostępy na udach i pośladach (rozstępy koloru białego), mam kompletny brak mieśni a moja wisi jak u 60 lat, mam masę żylaków i pajączków,a moje piersi są w stanie katastroficznym.Mam wstręt do siebie, jestem wściekła,że takie problemy spotykają mnie podczas najlepszego okresu w życiu i zamiast cieszyć się życiem płaczę codziennie nad tym jak wyglądam,mam wiele koleżanek które tak jak ja schudły duża ilość zbędnych kilogramów i nie mają takiej skóry jak ja. Wyglądam masakrycznie a w szortach i bluzkach na ramiączkach co dziwne nie chodzę już o 11 roku życia. Wspomnę na dodatek,że ćwiczę regularnie,ponieważ mam steper i bieżnie w domu. Proszę o pomoc,bo czuję się bezradna :(( Czy to może być jakaś choroba ?

Gość gość
Spróbuj ćwiczeń które budują mięśnie . W tym wieku skóra jest elastyczna , może zbyt szybko schudłaś ? Co do celulitu to również ćwiczenia , znajdziesz na yt . Na rozstępy nie poradzisz tylko laser jest skuteczny . Stosuj również balsamy ujędrniające . Żylaki w tym wieku to dziwne , czy ty wiesz co to żylaki i jak wyglądają ? Aby się ich pozbyć to tylko operacja . Może wklej zdjęcie sylwetki bez twarzy .

Ja mialam też rozstępy na udach i pośladkach (wyglądały jak mega cellulit) i mama mi kupiła kolagen naturalny silver firmy colway. po paru tygodniach rozstępy się wygładziły i zanikały. Kolagen starczył na ok 1,5 miesiąca(50ml) ale warto kupić sobie bo efekty są. Ja kupowałam przez maila kolagencolway.sklep@gmail.com (jest też strona kolagen-sklep.colwainternational.com ale tam nie ma tego kolagenu ktorego ja uzywałam)

Gość gość
na rozstepy polecam balsam z efektimy phrmacare mi pomógł baaardzo. Ani jednego rozstępu na ciele a dopiero urodziłam synka. I skóra jest odrazu ładniejsza i zdrowsza.