Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselnanarzeczona

Czy ktos mial te gadzety na weselu?

Polecane posty

Gość weselnanarzeczona

Hej. Jestem w trakcie przygotowań do ślubu i wesela. Zastanawiałam się jak tu jeszcze bardziej umilić moim gościom pobyt na naszym weselu.. myślałam o fotobudce ale niestety jest za droga. Czy dokupienie samych gadżetów typu: śmieszne okulary, wąsy, kapelusze, peruki, usta i wąsy na patyku , tabliczki ze śmiesznymi napisami i wreszcie ta modna RAMA do zdjęć :D czy to mimo że nie bede posiadała fotobudki, specjalnego tła zrobilo by choć trochę jakąś furorę?? Tak sobie myślę i myślę ..

Gość gość
Chcesz zrobić cyrk z własnego wesela???

Gość weselnanarzeczona
Nie, nie chcę zrobić cyrku. To jest teraz w modzie, zwłaszcza te duże RAMY do zdjęć. Myślę, że mogłyby wyjść ciekawe zdjęcia :D bo nieraz goście zwłaszcza młodzież mają nudne zdjęcia z wesel.. ot jakieś zdjęcie za stołem, ot jakies zwykle zdjecia.. taka atrakcja mysle ze nie jest zła co? Tylko zastanawiam się nad tłem... czy jest potrzebne?

Gość gość
Dramat... Zamiast wesela będzie szopka, ale zrobisz jak zechcesz.

Gość gość
Nie, nie te gadżety to obciach! Ale rama może być a i dobrą atrakcją jest barman, który robi drinki na życzenie a nie badziewnie dwa na krzyż.

Gość gość
wesela same w sobie są wiochą, a tym bardziej z takim cyrkiem jak ty planujesz :D

Gość gość
zgadzam sie wesela to totalna wiocha i jakies fotobudki i ramy cokolwiek to jest pozostaje wiochą

Gość gość
Gościom z zasady nie trzeba dodatkowych atrakcji zapewniać, Wystarczy dobra muzyka,jedzenie i picie:)