Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ludzie rzucają palenie, skoro lepiej jest w ogóle nie zaczynać palić?

Polecane posty

Gość gość

czemu oni na to nigdy nie wpadli? :)

Gość gość
bo są pieskami, do nogi palaczu

Gość gość
Genialna logika.

Gość gość
Ja palę papierosy elektroniczne i wybieram liquidy ONE z niską zawartością nikotyny, jest to lepsze dla mojego zdrowia niż analogi, których wcześniej paliłam naprawdę dużo. Jakbym mogła cofnąć czas to pewnie nie zaczęłabym palić w ogóle, ale skoro czasu cofnąć nie można trzeba sobie radzić inaczej :>

Gość gość
ja niestety paliłam, ale rzuciłam. i powiem z własnego doświadczenia - człowiek palący nienawidzi siebie. ktoś, kto kocha samego siebie nie będzie aplikował sobie trucizny - a papierosy to trucizna. e-papierosy też są szkodliwe, ale to inna historia...

Więc ktoś kto siebie kocha nie powinien w ogóle tykać alkoholu ponieważ alkohol to też trucizna? x Co do szkodliwości epapierosów to narosło tu wiele mitów. Ja przesiadłem się z papierosów na e-papierosa ponad rok temu i jestem bardzo zadowolony z tej zmiany.

Gość gość
papierosy to wyłącznie trucizna, nie mają absolutnie żadnych dobrych właściwości. alkohol - w zasadzie powoduje więcej złego niż dobrego na świecie i też jest trucizną, z którą trzeba uważać. ale nie ma co porównywać wypicia od czasu do czasu lampki dobrego wina z nałogowym paleniem

Ale wystosowałaś takie kryterium, że podpada pod nie zarówno papieros jak i alkohol. Napisałaś, że kto aplikuje sobie truciznę ten siebie nie kocha, a więc skoro wg tego kryterium nie kochają siebie również ludzie pijący alkohol. x Mało kto zdaje sobie też sprawę z tego że nikotyna jest zawarta w wielu warzywach.

Gość CzarnyJaguar
Głupoty, ja paliłem, bo lubiłem. Teraz wapuję e-p foof, bo lubię i sprawia mi to przyjemność. I nie przestanę.

Gość gość
Ja pale bo lubie i nie mam ochoty rzucac wiec nie bede tego robil. Po prostu nie chce rzucic. Po co mam sobie odmawiac czegos co lubie?

Gość gość
Ale przerwy moge robic czasem nawet chce. Pale 10 lat i raz mialem przerwe dwuletnią,raz roczną i zazwyczaj miedzy majem a wrzesniem nie pale.

Gość gość
Nie zrezygnuje z wapowania Tabaque bo sprawia mi to przyjemność, i mam do tego prawo.

Gość gość
A które liquidy wchodzą Ci najbardziej? Mnie chyba ONE Mango i Truskawka :)

Gość gość
nie wolno rzucać palenia z dnia na dzień ,stopniowe ograniczanie bo inaczej można żle skończyć!!!!

Gość gość
nikt mądry nie rzuca palenia bo to zdrowie i witaminy

Gość gość
przyznaję rację,ten kto rzuca palenie z dnia na dzień może mieć duże problemy,więc stopniowe ograniczanie wchodzi w grę.