Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem bez serca?

Polecane posty

Gość gość

Sąsiadka ma trójkę płaczących, krzyczących i głośno bawiących się dzieci. Ale ostatnio to co się wydarzył w tym mieszkaniu to przeszło ludzkie pojęcie - jej mąż wrócił z pracy i strasznie na nią wrzeszczał (dosłownie najgorsze wyzwiska tylko słyszałam z jego ust). Dzisiaj ją spotkałam na klatce schodowej i powiedziałam, że jeszcze raz dojdzie do takiej sytuacji a dzwonię na policję i żbey nastepnym razem uspokoiła męża a ona wtedy.... zaczęła płakać. Serio, nie spodziewałam się ale mimo wszystko powiedziałam do widzenia i odeszłam. Mam 19 lat, jestem studentką a ta kobieta ma około 30 lat.

Gość gość
Tak,jestes bez serca i widac ze jeszcze nic w zyciu nie przezylas Wstydz sie

Gość gość
Tylko, że ja mimo, że jestem studentką to nie organizuję głośnych imprez. Owszem, zapraszam przyjaciół na posiadówki ale zawsze pilnuję żeby nie było za głosno i uprzedzam najbliższych sąsiadów. Zirytowała mnie ta awantura, nie dość, że nie chce mi się wysłuchiwać słów jak ty k***o i inne gorsze z zza ściany to do tego chciałam się zwyczajnie pouczyć. Że ta kobie jakoś nie pohamowała tego męża, przecież w ten sposób nie można żyć w bloku. Jeśli jej odpowiadają takie rozmowy z mężem to niech pójdą do lasu i tam się pokłócą.

Gość gość
uroki wegetacji w blokach, słychać nawet pierdnięcie z 6-go piętra

Gość gość
Zycie cie kiedys nauczy, zobaczysz czy tak latwo uspokoic rozwscieczonego meza. Wiem ze takie zachowanie sasiadow jest irytujace ale ja wspolczuje nie tobie lecz sasiadce. Zal mi kobiety. Plakala :(( pewnie sama chcialaby spokoju, mi akurat zal takich ludzi,moze dlatego ze sama wiele w zyciu przeszlam.

Gość gość
ehhh miejmy nadzieję , że na swojej drodze też spotkasz takiego chama ( zmieni się w niego po 10 latach małżeństwa ) i tak samo upokorzy Cię jakaś gówniara,

Gość gość
biedna kobieta

Gość gość
Że też ziemia nosi takie wywłoki!