Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uzależniłam się ratunku

Polecane posty

Gość gość

Uzależniłam się od . . Uwaga . . . Od kafeterii :-P i może nie od forum jak od Was :-D niektóre jesteście tak walniete że SZOK :-) np. Ta od suszaka, albo nocnik w zmywarce, niektóre nawet nie wiedzą jak się w ciążę zachodzi. No jesteście z******te :-P a te wasze wyzwiska ahahaha same kulturalne mamy . Ani razu tu się nie udzieliłam , nie mam z Wami szans :-P czytam to forum pół roku. No rozrywka jak się patrzy. Pozdrawiam ahaha

Gość gość
Nie chwal bo bedziemy oplaty pobierac,, ale fakt z niektorych tematow niesla satyra

Gość gość
Witaj w klubie, ja już 8 lat tu siedzę, najpierw na ogólnym potem na ciąży i macierzyństwie, kafe jest jak bagno - wciąga :D

Gość gość
Ja tez czytam namietnie. Tak, jestem uzalezniona. Ale pare razy dziewczyny naprawde mi pomogly.

Gość gość
Ha ha ha

Gość gość
Najlepsze sa te przechwalki finansowe,czytajac to forum ma sie wrazenie ze Polska to kraj samych bogaczy i ludzi mega wyksztalconych :) No i wyzwiska jedna lepsza od drugiej....Tez mam ubaw czasami

Gość gość
Najlepsze sa te przechwalki finansowe,czytajac to forum ma sie wrazenie ze Polska to kraj samych bogaczy i ludzi mega wyksztalconych usmiech.gif No i wyzwiska jedna lepsza od drugiej....Tez mam ubaw czasami x najlepsze sa własnie takie tekst jak Twoj,jak ktos napisze ze nie ma kredytu,jezdzi na wakacje zagraniczne,posyła dzieci na zajęcia dodatkowe,nie je byle czego to odrazu sciemnia i jest milionerem,a to normalny poziom zycia i jak sie dobrze rozejrzysz poza śwoje środowisko to jest troche takich ludzi

Gość gość
ja tez jestem uzależniona, ja lubie najbardziej tematy pracują kontra niepracujące i te epitety, sama bym takich nie wymyśliła, kafeteria jest boska

Gość gość
ja jestem tu juz 10 lat i kafe niezle porylo mi juz mozg :D codziennie minimum 2 razy musze odpalic kafe :D i fakt faktem zakladam durne tematy tez dla beki :P

Gość gość
gość dziś Napisalas o zwyklym zyciu,ja nie to mialam na mysli.A jesli chodzi o moje srodowisko to bardzo rozni sie od polskiego,bo w Polsce od dawna nie mieszkam :)

Gość callineczzkaaaa
Ja jestem na kafe hmm od 7 lat ..jakoś tak . W sumie czuje sie trochę uzależniona od tego forum .

Gość gość
wczoraj wiem o co ci chodzi też tu przesiaduje dla rozrywki:D

Gość gość
ja czytam to forum jakieś 9 miesięcy, uwielbiam tematy o porodach , o mm kontra kp, o mamach które nie dają sobie rady z dzieckiem i obowiązkami domowymi , o szwagierkach i teściowych, a najlepsze są te teksty o zarobkach , 5-6 tys na miesiąc :) wogóle w to nie wierzę że tyle osób ma tyle w PL, to nierealne, a także nie wierzę tym co się chwalą że dzielą z meżem obowiązki na pół i oni tak chętnie sprzatają czy gotują JASNE to też fantazja

Gość gość
ale ta od suszaka była smieszna:)

Gość gość
luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubię to :)

Gość gość
co to jest "suszak" - pierwsze słyszę, jakiś slong? :P :D kafe jest the best

Gość gość
byla tu tez taka, ktora zrobila loda tesciowi :))