Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy vanish pomoże usunąć te plamy z materaca teściów?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy od kilku lat u moich teściów, z racji tego, że wyjechali na dłuższy czas to skorzystaliśmy sobie z ich sypialni no i trochę zaszło to za daleko bo cały materac teraz jest poplamiony, sperma, sos pomidorowy, cola, ślina i w ogole cały materac jest taki nieświeży. Teściowe przyjeżdzają za 4 dni i nie wiem jak to doczyścić aby się nie skapnęli, że tam spaliśmy. Kupiłam vanish w proszku i sprayu, czy to pomoże? Jak to zaaplikować na plamę?

Gość gość
nie mieliście swojego łózka?

Gość gość
A co to ma teraz za znaczenie? U teściów jest wygodniejsze i w końcu mieliśmy chwilę dla siebie.

Gość gość
możesz próbować, ale wątpię... Miałem podobną sytuację w wynajmowanym mieszkaniu, tyle że kot mi 2 razy na łóżko narzygał. Nie schodziło to niczym, żadne odplamiacze, wybielaczy nie dawały rady. Plamy robiły się tylko większe i jaśniejsze. Ostatecznie wyglądało to jakby materac był cały zaszczany. Zadzwoniłem po firmę zajmującą się praniem dywanów/materacy. Koleś przyjechał z dwiema maszynami i jakąś swoją chemią. Siedział nad tym ze 3 godziny, potem materac sechł przez kolejne dwa dni, ale był czystszy niż gdy się wprowadzałem, jak nówka :classic_cool: A kosztowało to 80 zł. Mniej więcej tyle wydałem na rózne odplamiacze i cud specyfiki ze sklepów. Jeśli masz możliwość i nie mieszkasz na małej wsi (tak żeby dojechali) to wyszukaj takiej firmy i nie męcz się z tym

Gość gość
Kup sobie taki ŻÓŁTY PŁYN NA PLAMY O NAZWIE MEGLIO dobrze schodza plamy nawet najbardziej tłuste..

Gość gość
to trzeba było sobie kupić lepsze łóżko, jak się poskąpiło to trzeba teraz na odplamiacze wydawać