Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja myślicie, jaka to płec? Zdjęcie USG.

Polecane posty

Gość gość
Ej no nic nie napiszecie?

Gość PlSANKA
Nie wiem czy to siusiak, czy jakaś kość?? Choroba go wie. A lekarz co mówił?

Gość gość
Lekarz mówił, że chłopak, ale jajek nie widać, tylko to sterczące coś. Sama nie wiem. Chciałam już wybrać imię i kolor ścian w pokoiku, ale nadal nie mam pewności.

Gość gość
Nie kupuk narazie nic ani nie ogarniaj za wczesna ciaza .. ja zaczelam.ogarniac w 28 tc .dopiero jak mialam.zagrozenie porodem przedwczesnym teraz jestem 36/37 tc dokupuje powoli nie spiesz sie .zebys pozniej nie cierpiala chociaz zycze ci jak najlepiej i zdrowego donoszonego dzidziusia.a plec dopiero poznalam.w21 tc na 99%

Gość gość
za wcześnie na takie akcje. Daj na wstrzymanie. Mnie gin powiedział, że póki nie ma jąder w mosznie to nie ma pewności. Pokój zdążysz pomalować -zresztą możesz wybrać jakiś uniwersalny kolor, a co do imienia to co stoi na przeszkodzie żeby wybrać jedno dla każdej płci.

Gość gość
no jajeczka i siusiak

Gość gość
wygląda na siusiaka, ale na tym etapie zdarzają się pomyłki

Gość gość
To dziewczynka (lechtaczka), teoria sprawdzalna w 90%. Duzo jest podobnych zdjec na zagranicznych forach. Mialam podobne zdjecia z USG i u mnie sie sprawdzilo, mam coreczke. Siusiak jest skierowany bardziej pionowo od kregoslupka, rownolegle z kregoslupem to lechtaczka

Gość gość
ja mam dziewczynkę i na usg widać - jak to określilła moja gin. "ziarenko kawy", a nie żadną wystającą łechtaczkę, więc różnie to może być

Gość gość
tylko że 100% pewności to mozesz mieć około 16, 17 tygodnia a nie teraz, a i to pod warunkiem, że dziecko dobrze się ułoży, więc czekaj cierpliwie na następne usg

Gość gość
Łechtaczka taka wystająca?????? Mówisz, że dziewczynka? Hmm.... a ja juz się nastawiałam na chłopca. Pokój muszę pomalować teraz, bo później nie będę miała możliwości. Więc chyba wybiorę uniwersalny kolor :) Ale serio, to może być dziewczynka???

Gość gość
A masz może linka do tych zdjęć na zagranicznych forach?

Gość gość
Może być taka wystająca, bo napletek łechtaczki na tym jest jeszcze zbyt mały, by zakryć samą łechtaczkę.

Gość gość
*na tym etapie

Gość gość
Nie czaje takich obsranych osob.Poczekaj do kolejnej wizyty i bedziesz miala pewnosc co do plci tak ciezko zaczekac 4 tyg? Od razu juz idz przedszkole i szkole wybierz i studia i krawat na slub.Masakra.Kobieto ciesz sie ciaza i odpoczywaj a nie dumaj.

Gość gość
A co Cię to obchodzi, że tak wcześnie się zastanawiam nad płcią?????????? Ja znowu nie czaję osób, które nie czają innych osób. Trochę tolerancji, nie wszyscy muszą byc tacy jak Ty.

Gość gość
Wazne by bylo zdrowe ! Co to za roznica, chlopak czy dziewczyna? :-)

Gość gość
wiesz co, skoro ginekolog mówi, że nie ma pewności, to naprawdę jest to 50/50, nie słuchaj tych tutaj mądrzejszych od lekarza i lepiej czytających usg i poczekaj do następnej wizyty - nie masz za bardzo innego wyjścia, chyba że chcesz się podołować te 4 tygodnie, albo przeciwnie - narobić sobie niepotrzebnej nadziei

Gość gość
A po cholere ci wiedziec jakiej plci jest dziecko???? Poza tym u mnie miala byc corka(wg USG), a urodzil sie syn :-)

Gość gość
A mnie przeraza ilosc chorych dzieci... jest ich coraz wiecej... zauwazyliscie?

Gość gość
Bo mam taki kaprys, żeby wiedzieć i już!! A Tobie po cholerę wiedzieć, jaka będzie jutro pogoda???

Gość gość
A czy ja napisałam gdzieś, że niewazne żeby było zdrowe, ważne żebym znała płeć???? Przecież to oczywiste, że dla mnie najwazniejsze jest, żeby było zdrowe, a płeć to dla mnie taka ciekawostka tylko.

Gość gość
no to my ci nie pomożemy, skoro nawet lekarz nie wie :( chyba że zadowoli cię moja odpowiedź: tak, to na 50% chłopiec

Gość gość
Lekarz tez się czasem myli. Chodziło mi o to, czy ktoś miał może podobne usg i już urodził, to by powiedział co w końcu "wyszło" :)

Gość gość
ja na usg dziewczynki miałam kompletnie co innego - dwie kropeczki tylko, ale to było chyba w 16 tygodniu

Gość gość
11:39 jutro bedzie kiepska pogoda, juz sie dowiedzialam :-)

Gość gość
Lekarz tez sie czasem myli. x Prawda, a jak sie urodzi to bedziesz wiedziec na 1000 % :-D

Gość gość
Ja znowu nie czaję osób, które nie czają innych osób :D :D :D dobre