Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja myślicie, jaka to płec? Zdjęcie USG.

Polecane posty

Gość gość
Ale się uśmiałam... hahahaha.. normalnie dowcip roku..... A może Ty nie masz mózgu????!!!

Gość gość
Autorce proponuje zbadać głowę. Matka z doświadczeniem bo juz dziecko ma, a pytania jak.... ehh

Gość gość
Ale o co Ci chodzi?? Jakie pytania?????

Gość gość
Bylam dzis u lekarza, to jednak dziewczynka!! Brawo dla dziewczyn,vktore dobrze obstawialy :-)

Gość gość
Z takim siusiakiem? :-D

Gość gość
No wyobraź sobie, że tak :) Widać, jak ktoś wyżej pisał, to opuchnięta łechtaczka, która potem się chowa pod fałdem skórnym. :)

Gość gość
Jąder jeszcze w tym wieku nie widać, muszą zstapic do moszny z jamy brzusznej, wiec na próżno ich teraz szukać...

gratuluje dziewczynki :) Ja jestem w 17 tygodniu i 1d i jeszcze nie wiem co w sobie nosze :) dopiero za miesiac sie dowiem, mam nadzieje. Ktos tu napisal, ze dziecko w 22 tygodniu moze sie zaslonic raczka - nie no, byc nie moze :D mam nadzieje, ze tym razem pokaze co tam chowa, bo nie chce czekac do dnia porodu :D

Gość gość
Zrób sobie Harmony lub Nifty to się dowiesz na 98% jaka płeć już w 10. tygodniu! Tylko cena ok. 2500-2800zł ;)

Gość gość12343
U mnie w 13 tyg też kreseczki były równolegle do kręgosłupa i lekarz mówił, że to prawdopodobnie dziewczynka, a na połówkowym w 21 tyg okazało się, że jest siusiak i jajeczka i, że to chłopiec :) Lepiej poczekać do usg połówkowego.