Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry ortopeda Śląsk

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrego ortopedy z województwa śląskiego. Najlepiej z Katowic, Chorzowa, Bytomia, Tarnowskich Gór lub Zabrza. Czy możecie kogoś polecić? (problem z kręgosłupem i kolanem). Korzystałam już z wyszukiwarki, ale nie znalazłam konkretnej odpowiedzi, a poza tym chciałabym mieć aktualne informacje. Z góry dziękuję.

Gość Gość

W Katowicach przyjmuje taki ortopeda traumatolog Roman Nowak, w Enel Medzie na Ligockiej. Byłem u niego z kontuzją nadgarstka, jest bardzo dobry, polecam wybrać sie do niego

A musi być konkretnie ze Śląska? Kiedyś podczas dość poważnego urazu nogi nie kierowałem się jakoś specjalnie odległością i postawiłem na znajdującą się w Szczecinie klinikę Orthosport. Jak się okazało, był to całkiem trafny wybór, ponieważ pracujący tam M. Karaczun okazał się bardzo dobrym ortopedą. Zaznaczę, że do tej placówki jakoś blisko nie mam.

Gość Soqpw

Jak szukasz dobrego specjalisty polecam znanyortopeda.pl mi pomógł z podobnym problemem 

Gość madziakalka

W Katowicach wizyta u ortopedy+usg załatwiłam na miejscu w przychodni  www.vitalonga-nzoz.pl od ręki. Dziękuję pani przy rejestracji za uśmiechniętą pomoc.