Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byla zona mojego meza jest moja zmora

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałam sie wyzalic gdzies i moze dziewczyny tu doradza mi co byscie zrobily na moim miejscu w sprawie bylej zony mojego meza:(w skrocie przedstawie sytuacje) : Maz ma z byla zona dziecko (lat9) Jego dziecko mieszka z nami, mowi do mnie '' mamo'', to ja odrabiam z nim lekcje, ucze go wszystkiego i doradzam w jego sprawach z kolegami na podworku szkole, chodze do szkoly na wywiadowki, Chodze z nim do lekarza, bdb go traktuje i staram sie jak moge, Przedstawiam go jako mojego syna. On mnie tez bardzo lubi i słucha. Jego mama jest alkoholiczka, z jej winy byl rozwod, zaniedbywala dziecko, nie uczyla niczego, zostawiala na cale dni samego w domu. Od kiedy poznalam mojego obecnego meza to poczatkowo siedzialam cicho i nie komentowalam telefonow i smsow jakie dostawal od bylej zony. W smsach jakie pisala bylo np. ''spotkajmy sie prosze to pilne chxe wszystko naprawic dowiedzialam sie ze kofos poznales'' Inny przyklad smsow:''spotkajmy sie bedzie milo '' Czasami tez probowala naklonic mojego meza do spotkania pod pretekstem dziecka i pisala np '' Spotkajmy sie jestem trzezwa mam cos dls dziecka''. Ona ma zakaz zabierania dziecka poza dom, moze wg wyroku sadu odwiedzac dziecko dwa razy w miesiacu u nas w domu, jednak z tego nie korzystala raczej za wiele,,, Ona pije np 3-4miesisce i w tym czasie odzywa sie do mojego meza z smsami ale nie w sprawie dziecka, potem jak np 1-2miesiace udaje sie jej nie pic to wtedy przyszla dwa razy do nas do domu tzn do dziecka i przyniosla worek słodyczy, udawala wtedy zainteresowana dzieckiem pytala o szkole i oceny itp, ale kazdy widzial ze przyszla głównie do mojego meza wystrojona w szpilkach sukience wymalowana (maz sam mi mowil ze ona sie tak ubierala jedynie na super okazje a nie na codzien)). Pozniej znow pila i nie widziała dziexka i tak wkolko. Wczoraj bylam z mezem w kinie a on dostawal te smsy :''zadzwon prosze pilne'' Nie czepiialabym sie gdyby odwiedzala dziecko i gdyby jej zalezalo na dziecku a nie na moim mezu, Nie bede tolerowala jej proozyxji i rozmow o tym ze ona zaluje ze z nimi nie mieszka tylko ja... Ja juz sama nie wiem co robic a mozr mojego meza kreci ta sytuacja moze on lubi ze ja sie denereuje tymi jej propozycjami i smsami??? Moze powinnam olac to i udam ze mi to nie przeszkaddza? Tylko ze wtedy maz moze myslec ze mi to pasuje. I byla zona wejdzie mu na glowa i bedzie nim manipulowala... Mimo ze dziecko nie nieszka z nia to ona potrafi pisac ze przebuje kasy lub naprawic cos w domu. Oczywiscie maz to olewa.

Gość JAgoooooo
no właśnie- co na to twój mąż? Sprawa dotyczy całej waszej rodziny: ciebie, jego i jego dziecka. czy on chce dziecku zafundować niestabilną rodzinę, którą będziecie, gdy do związku wkradnie się toja nieufność do niego? Następnym krokiem po nieufności są nieporozumienia, kłótnie i rozstanie. O to mu chodzi? Zapytaj go po prostu, jak widzi swoją przyszłość i czy dopuszcza możliwość ww. przedstawionej wizji?

Gość gość
Dawno tu nie pisalas

Gość gość
o widze ,ze sie z toba w koncu ozenil :D

Gość gość
A ja np wcale nie uważam, że chodzi o całą ich rodzinę. Uważam, że to jest sprawa tylko i wyłącznie twojego męża. Jeśli jest taką ci/pką i pozwala sobie na takie smsy, to nic nie poradzisz. Laska wykorzystuje fakt, że koleś jest miękką fają i nie umie uderzyć pięścią w stół i postawić jej do pionu - wcale się jej nie dziwię. Ona nie ma nic do stracenia, więc czemu ma z tego nie korzystać?

Gość gość
Jak jest c**a to niech chociaz zmieni nr tel, albo zablokujcie nr tej babki, kiedys mozna bylo cos takiego zrobic to pwwnie teraz tez

Gość Jakie to żenujące
Gdyby Twój mąż miał w sobie werbę, nie odbierał by od byłej sms.Można przecież zablokowac dany numer.Dlaczego tego nie zrobi, tylko odbiera i Ciebie denerwuje? Powiedz jemu co myślisz na ten temat.Osobiście nie zgodziła bym się na to. Albo Ty, albo ona?! Postaw sprawę jasno i kategorycznie!