Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc. Symboliczna złotówka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 17 lat i niestety jestem posiadaczką baaardzo krzywego zgryzu. Nie dość, że moja szczęka jest lekko wysunięta do przodu ( tzw. progenia) to w dodatku zęby są strasznie krzywe. Mam cel - uzbierać potrzebną sumę na aparat ortodontyczny. Było by to spełnieniem moich marzeń. Wreszcie mogłabym się szczerze uśmiechnąć i nie byłabym wytykana palcami. Niestety obecnie większość moich znajomych ze mnie szydzi co nie ukrywam trochę odbija się na moim zdrowiu psychicznym. Ale pomijając to, po szkole rozdaje ulotki a w weekendy stoję na promocjach w sklepie jako hostessa. Niestety jak dotąd udało mi się uzbierać tylko 350zł. Moi rodzice są ubodzy i nie są w stanie zapewnić mi takiej sumy na aparat. Dlatego piszę do ludzi o dobrym sercu czy byłby ktoś w stanie przelać na moje konto symboliczną złotówkę? Nie oczekuję nie wiadomo czego. Sama pracuję na to by uzbierać potrzebną kwotę. Wierzę, że znalazłby się ktoś, kto mógłby mi tę symboliczną złotówkę podarować. Jestem zdania, że grosz do grosza a będzie kokosza. Więc głęboko wierzę, że uda mi się spełnić moje marzenie! Na koniec podaje mój numer konta gdyby ktoś zechciał mnie wesprzeć: 60 8470 0001 2012 0061 3024 000 Pozdrawiam! :)

To mi symboliczne 100 zl, na konto.. idz tam na temat z moim nickiem w tytule , facet chce kupic majtki daje 250zl. podziekuj rodzicom do 12 roku zycia aparat refunduje nfz

Gość gość
ja cię rozumiem ale trzeba być naiwnym że ludzie ci kasę dadzą proponuję żebyś w wakacje poszedł na truskawki więcej zarobisz

Gość gość
a skad użytkownicy forum mają wiedzieć, że rzeczywiście wydałabyś pieniadze na ortodontę. Ja kiedys tez mialam krzywy zgryz ale nosilam aparat ortodontyczny i chodzilam do db lekarza w Gdyni http://kaiserziorkiewiczbeata.pl/.