Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety nie boicie sie ze facet nie jest prawiczkiem?

Polecane posty

Gość gość

KTory stukal co popadnie?

Gość gość
Jak mnie przeleci, to poznam czy jest prawiczkiem czy nie, i zobaczę co dalej, więc nie ma się co zawczasu martwić.

Gość gość
jeżeli czegoś się boję, to tego że JEST prawikiem Od takich z daleka, bo mają albo fizyczny, albo mentalny defekt. A nierzadko oba 🖐️

Gość gość
A po ci mi prawiczek. Jak badania ma w porządku to można się bawić.

>>>Ja biore zawsze kolo 40 z dziecmi , na wszelki wypadek<<< Jaka szkoda, że dzieciów nie mam :D :D :D.

Gość gość
misio1 dziś >>>Ja biore zawsze kolo 40 z dziecmi , na wszelki wypadek<<< Jaka szkoda, że dzieciów nie mam smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif a naprawdę sądzisz, że znalazłaby się aż tak zdesperowana? bo ja wątpię :o żadna laska o zdrowych zmysłach, nie poszłaby do łóżka z takim debilem i pasztetem jak ty

>>>a naprawdę sądzisz, że znalazłaby się aż tak zdesperowana? bo ja wątpię żadna laska o zdrowych zmysłach, nie poszłaby do łóżka z takim debilem i pasztetem jak ty<<< x Nie obrażaj pielęgniarki, która dzisiaj dała mi swój PRYWATNY numer :). Tak na wszelki wypadek ;), gdybym nie mógł dodzwonić się do rejestracji :) :) :).

Gość gość
"Jak mnie przeleci, to poznam czy jest prawiczkiem czy nie, i zobaczę co dalej, więc nie ma się co zawczasu martwić." hahahahahaqhahahaha czyli najpierw seks potem poznawanie się a na końcu ślub? czy ci się nie p****ała kolejność?

Gość gość
Nie obrażaj pielęgniarki, która dzisiaj dała mi swój PRYWATNY numer usmiech.gif . Tak na wszelki wypadek oczko.gif , gdybym nie mógł dodzwonić się do rejestracji usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif . xxx naprawdę wierzysz w te konfabulacje czy tylko ściemniasz?

>>>hahahahahaqhahahaha czyli najpierw seks potem poznawanie się a na końcu ślub? czy ci się nie p****ała kolejność?<<< x Nie :D. Tylko DEBIL, najpierw bierze ślub, a dopiero potem poznaje małżonka :D :D :D.

Gość gość
chodziło tu o seks a nie o ślub... tylko debil idzie do wyra z kimś kogo nie zna

>>>naprawdę wierzysz w te konfabulacje czy tylko ściemniasz?<<< Nie wiem o co Ci chodzi. Byłem dzisiaj na dość specjalistycznych badaniach krwi, które muszę robić, w związku z przeszłą chorobą i dziewczyna z własnej inicjatywy, dała mi swój nr, bym o każdej porze, mógł ją złapać i wyniki odebrać. Normalne godziny wydawania wyników, nie są dla mnie wygodne.

Gość gość
misio1 przestań fantazjować :)

Gość gość
i masz tak wspaniałe i ciekawe życie, że spędzasz na kafe 24/7 i dzielisz się każdym krokiem swojego życia... jesteś debilem, o czym wiedziałem od przeczytania twojego pierwszego posta. Podobnie jak kilka lat temu gdy pisałeś jako biedroneczki w kropeczki

>>>misio1 przestań fantazjować<<< Widzę, że to, co dla misia jest normalnym życiem :) x stanowi dla innych NIESPEŁNIONĄ FANTAZJĘ :D :D :D. x Czuję się dowartościowany :) :) :).

Gość gość
misio1 tu ziemia halooooo czas na leki misiaczku :)

>>>i masz tak wspaniałe i ciekawe życie, że spędzasz na kafe 24/7 i dzielisz się każdym krokiem swojego życia...<<< Na Kafe wchodzę, gdy muszę "poleżakować" :). Teraz jest właśnie ten czas. Moje życie mogłoby by być wspanialsze, ale ciekawe z pewnością nadal jest :). Wybacz, ale nie piszę na Kafe, prawie nic, o swoim aktualnym życiu, ani nie jojczę o porady. x >>>Podobnie jak kilka lat temu gdy pisałeś jako biedroneczki w kropeczki<<< Kilka lat temu nie korzystałem wcale z netu (osobiście), więc trudno byłoby mi coś w nim pisać :). x Masz jakąś OBSESJĘ. x Lecz to, zanim nie będzie zbyt późno :D.

Gość gość
przepraszam was za misio1 znowu urwis uciekł z oddziału :) misio! będzie kara 2 dni w izolatce w kaftanie no chodź już dam ci banana :) chodź kici kici kiciiiii :P

>>>przepraszam was za misio1 znowu urwis uciekł z oddziału misio! będzie kara 2 dni w izolatce w kaftanie no chodź już dam ci banana chodź kici kici kiciiiii<<< x Zazdrość sobie, człowieczku, bojący się wyjść na ulicę :D :D :D.

Gość gość
hahahahahahahahahahahaha misio ty jestes dobry typ prawdziwym facetom kobiety daja numer zeby sie z nimi umowic a takim gamoniom jak ty zebys wyniki na cholesterol i cukrzyce od tego tluszczu sobie mogl odebrac i pofantazjowac ze za zwyklym profesjonalnym uprzejmym zachowaniem kryje sie cos innego wcale bym sie nie zdziwil gdyby z zalu ci te wyniki jeszcze dowiozla bo by sie bala czy zawalu nie dostaniesz wszyscy tu maja z ciebie niezly polew frustracie jarasz sie jak murzyn blaszka i oglaszasz swiatu ze c****elegniarka numer dala do odbioru wynikow albo inna dziewczyna czekoladki dala bo jej sie ciebie zal zrobilo czy ty siebie czytasz zakompleksiony frustracie? jak jedziesz do warsztatu naprawic samochod to tez sie jarasz ze c***ani na recepcji dala numer zebys dzwonil kiedy odebrac samochod? hahahahaha nie moge z takich nieudacznikow :D

>>>hahahahahahahahahahahaha misio ty jestes dobry typ prawdziwym facetom kobiety daja numer zeby sie z nimi umowic a takim gamoniom jak ty zebys wyniki na cholesterol i cukrzyce od tego tluszczu sobie mogl odebrac i pofantazjowac ze za zwyklym profesjonalnym uprzejmym zachowaniem kryje sie cos innego wcale bym sie nie zdziwil gdyby z zalu ci te wyniki jeszcze dowiozla bo by sie bala czy zawalu nie dostaniesz<<< Masz zapewne rację :D. To norma, że pielęgniarka daje komuś swój PRYWATNY nr telefonu, by specjalnie dla niego, przerwać wykonywaną właśnie pracę i pójść do zamkniętego laboratorium po wyniki. Zapewne Ty masz to na co dzień :D. Ja uważam to za bardzo miłe i indywidualne potraktowanie :). x >>>wszyscy tu maja z ciebie niezly polew frustracie<<< Nie mówcie TOWARZYSZU, że jesteście wszyscy :D. x >>>jarasz sie jak murzyn blaszka i oglaszasz swiatu ze c****elegniarka numer dala do odbioru wynikow albo inna dziewczyna czekoladki dala bo jej sie ciebie zal zrobilo czy ty siebie czytasz zakompleksiony frustracie?<<< Każdy myśli wg siebie :). Ja doceniam indywidualne potraktowanie i szanuję osobę, która to zrobiła :). To, że do Ciebie ludzie odzywają się tylko z litości, nie oznacza, że inni mają tak samo. x Dzisiaj miła ekspedientka, dała mi wysoki rabat przy kupnie porządnych butów. Miesiąc temu zrobiła to samo. Dlatego chętnie tam kupuję i miło rozmawia mi się z tą kobietą. Te kilkadziesiąt złotych to dość konkretne "wyróżnienie" :). x Kiedyś w podobny sposób nabyłem za stówę okulary, które normalnie kosztują 300 :). x Mogę zapewnić Cię, że ludzie nie robią takich obniżek z litości :). x >>>jak jedziesz do warsztatu naprawic samochod to tez sie jarasz ze c***ani na recepcji dala numer zebys dzwonil kiedy odebrac samochod?<<< Nie. Jeden samochód naprawiam w warsztacie kolegi i jego blisko mieszkający pracownik, przywozi mi go pod dom :), a drugi w firmowym salonie, gdzie miła "pani z recepcji", czekała kiedyś na mnie 2 godziny po zamknięciu i potem pozwoliła odwieźć się do domu :). Było mi bardzo przyjemnie, mieć nr telefonu do tej "pani z recepcji" :). W moim aucie ciężko wymienia się żarówki i od tego czasu zawsze dzwoniłem do niej, potem jechałem do salonu, a przed warsztatem czekał już na mnie pracownik z nową żarówką :). To bardzo skracało tę upierdliwą czynność :). x >>>hahahahaha nie moge z takich nieudacznikow<<< Tylko śmiech Ci pozostał, więc nie będę Ci go odbierał :D :D :D.

Widać, że prawiczki jeszcze śpią x na mamusi utrzymaniu :D :D :D.