Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja jestem ciekawa co szanowni mężczyźni powiedzą na ten temat

Polecane posty

Gość Taki_jeden_964
Ja się chętnie wypowiem... ... nie chciało mi się nawet zaczynać czytać.

Gość gość
Czy Ty jesteś głupia? Skoro facet nie chce by siedziała obok niego inna kobieta. Skoro wraca do kraju między innymi dla Ciebie. Skoro chce naprawić wasze relacje. To nie możesz nim pomiatać i wyganiać z domu. Nie możesz natarczywie atakować go pytaniami. Nie możesz być nachalna i niecierpliwa. Poczytaj sobie Hymn do miłości, a może coś zrozumiesz. Zachowując się tak jak teraz stracisz go. Zastanów się czego chcesz, bo z tego co widzę oczekujesz aby ten się ciągle do Ciebie zalecał, łasił, adorował. Dziewczyno facet pojechał za granicę i rok czasu Ciebie nie widział. Poznał trochę życie, poszerzyły mu się horyzonty. Zapewne taka "akcja" zmieniła jego nastawienie, ale to nie znaczy że musisz się zachowywać jak wściekły mały pudelek i szczekać na niego za to, że jest szczery. Nie widzisz tego? Facet jest z Tobą szczery!! Szczerze? Skoro nie potrafisz tego docenić i chciałaś go od tak po prostu wygonić, to raczej Ty zastanów się czy go kochasz. Bo gdybyś kochała to byś nie prosiła nas o radę i opinię tylko cierpliwie, spokojnie, z ogromna wiarą i nadzieją, a nawet pokorą czekała na dzień w którym on podejdzie i Ciebie przytuli od tak z miłości.

Gość gość
A ciekawe czy Autorka wie, że ktoś się jej wpisem posłużył...Dałeś jej do vivat u kolego.

Gość gość
To może kolego odpiszesz autorce w jej poście, bo ewidentnie ktoś go sobie zapożyczył dla fun-u.

Gość gość
Nie czytałem ale i tak jesteś fajna bo użyłaś słowa "mężczyźni"

Gość gość
Kobiety. ,,Ekskluzywny dom schadzek z nastoletnimi dziewczynkami był ulubionym miejscem spotkań poznańskich elit . Nikt nie spodziewał się, że mroczny interes prowadzi skromna matka dwójki dzieci. Najbardziej zaskoczony był oczywiście jej mąż.'' To fakty. .jak on mógł do tego dopuścić..... Wiadomo facet