Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tatuaż znak

Polecane posty

Gość gość
każdy kto depiluje się woskiem.

Gość mam tattoo
byś się zdziwił ile ludzi nosi tatuaże,no tak ale oni pewnie też są nienormalni :D...ktoś ci dobrze napisał,weź leki i spieprzaj kretynie

Gość Agnieszka Ch
oczywiście żę są chorzy psychicznie

Gość gość
ciekawe czy to prawdziwy cytat...w każdym razie nie jestem specjalną fanką tej kobiety, a ona też nie jest autorytetem w żadnej dziedzinie żeby się wypowiadać.

Gość gość
w każdej chwili mogę napisać jakąś bzdurę na wikipedii i będzie tam wisieć aż się admini nie zorientują. ;) Poza tym mylisz chorobę z niską mądrością. Można być bardzo madrą osobą i chorować np. na depresję. Poza tym to nie jest powód do wstydu. Jesteś naprawdę żałosny jeżeli myślisz, że kogoś obrazisz. A Chylińska tatuuje się nadal.

Gość gość
zdjęcie które wstawiłeś to nie "ta" a "ten" jak już. Przesadzić można ze wszystkim. Wiele osób chodzi na zabiegi kosmetyczne i samo to o niczym nie świadczy. Niektórzy przesadzają i kończą jak Renee Zellweger.

Gość mam tattoo
przecież chylińska nawet niedawno zrobiła sobie nowy tatuaż,o ile dobrze pamiętam czerwoną róże po wewnętrznej stronie ramienia

Gość gość
wszelka trwała modyfikacja ciała nie ratująca życia jest oznaka zaburzeń osobowości

Gość mam tattoo
zdjęcie które wstawiłes to nazwałabym raczej głupotą niż chorobą psychiczną

Gość gość
aha no to nie zmądrzała i nie wyleczyła się z chorób psychicznych bo podobno miała je usuwać

Gość gość
wszelkie obsesje to oznaka zaburzeń psychicznych. Jakim chorym trzeba być żeby spędzać swój wolny czas wyszukując zdjęć osób których wygląd ci się nie podoba albo rozmawiać z ludźmi których uważasz za chorych psychicznie?

Gość gość
no co tu dużo gadać tylko osoby chore psychicznie się okaleczają w taki sposób :)

Gość gość
czyli psycholodzy twoim zdaniem jak rozmawiają z chorymi psychicznie to są chorzy psychicznie? hahahahahha...

Gość gość
nie jesteś psychologiem, nie próbujesz nikomu pomóc. Wręcz przeciwnie, czekasz aż trafisz na wrażliwą osobę żeby ją obrażać i mieć z tego jakąś chorą satysfakcję. Myślę, że jesteś bardzo samotnym, zaburzonym człowiekiem który powinien skorzystać z profesjonalnej pomocy.

Gość gość
nie myśl proszę bo gatunek wyginie z takim myśleniem jak twoje :)

Gość gość
bardzo inteligetna odpowiedź, czekam na żart o mojej matce, będzie idealnie pasować do twojego poziomu ;) a Chylińska powinna się nauczyć nie odzywać kiedy się na czymś nie zna.

Gość gość
wszyscy psycholodzy którzy mają takie zdanie a wszyscy mają też powinni się nie odzywać bo ty się znasz lepiej od nich :D?

Gość gość
żadna byle kafeterianka nie jest dla mnie na szczęście żadnym autorytetem :)

Gość gość
problem w tym, że nie czytałam wypowiedzi psychologów, linki które podawałeś raczej podkopywały twoją teorię. Swoją drogą to cecha ludzi mało inteligentnych, że zawsze wybiorą z kontekstu to co im pasuje, nawet jeżeli to co mówią nie ma absolutnie żadnego sensu. Po prostu mam wrażenie, że albo rozmawiam z dzieciakiem albo z idiotą, sam wybierz do której kategorii się zaliczasz.

Gość gość
to ciekawe bo ja dawałem linki w których potwierdza nie moją tezę ale tezę z którą się zgadzam, a to że teraz zarzucasz mi wyrwanie czegoś z kontekstu świadczy o tym że sama to robisz (taka projekcja:) )

Gość gość
projekcję ty uprawiasz...zabawne, że zacząłeś tego słowa używać po tym jak ktoś ci ją zarzucił w którymś z tematów. Odwracasz kota ogonem, co? Ludzie, w tym ja, dyskutowali na temat tych linków. Jakoś uniknałeś tych dyskusji, bo żaden z linków nie udowodnił, że tatuaże oznaczają zaburzenia. Nie bardzo więc wiem co próbujesz udowodnić, chyba tylko chcesz ludzi zirytować sądząc, że słowa jakiegoś podlotka faktycznie popsują komuś nastrój. Ludzie sami wiedzą jaki jest ich stan zdrowia, również psychicznego.

Gość gość
każdy udowodnił i pierwszy raz czytam żeby mi ktoś projekcje zarzucał :D

Gość gość
oczywiście...a smoki w tej bajce były? ;) Jesteś trochę żasłony szczerze mówiąc. Baw się sam, naprawdę nie chce mi się z głupim szczylem rozmawiać.