Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tatuaż znak

Polecane posty

Gość mam tattoo
w biblii jedno drugiemu zaprzecza

Gość gość
19:56 hahaha aż parsknąłem śmiechem :D nic nie mają do powiedzenia? :) natomiast na temat tatuażu mają sporo są to osoby chore psychicznie

Gość gość
Nawet jeżeli mowa o ogólnym chrzescijaństwie to trzepnięcie sobie tatuażu z wizerunkiem boga z innej religii łamie pierwsze przykazanie. Promujesz w ten sposób inne wyznanie. Dla mnie osobiście to nie ma akurat znaczenia, ale jak ktoś chce być hiper-poprawnym chrześcijaninem to niech się trzyma zasad, a nie nagina byle mu pasowało.

Gość gość
wytrzyj monitor z własnej śliny i poczytaj o takim schorzeniu, bo zdaje się, że masz jakieś zaburzenia. ;)

Gość gość
jak ktoś jest chory psychicznie to zawsze jakieś bazgroły sobie zrobi :)

Gość gość
tak to już jest z religiami, że są zasady, których powinno się trzymać, będąc zdeklarowanym wyznawcą jakiejś wiary, powinno się przestrzegać jej reguł, bo o to właśnie chodzi.

Gość gość
jak ktoś jest chory psychicznie to miesiącami wypluwa masę postów próbując udowodnić, że czarne jest białe. Ty masz chyba schizofrenię ;) Mam Tattoo - bilbia zabrania też noszenia ubrań szytych z kilku rodzaju nici...czyli żadnych mieszanek bawełna pluc coś-tam :P

Gość gość
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/28/bf/26/28bf26030659d592500ad0932b081d57.jpg Chodziło mi o ta bogini. To ona miałaby być tym tatuażem... Wierzę w Boga, mam już 3 tatuaże i każdy jest robiony z jakimś pomysłem. Ten miał być symbolem mojego uspokojenia się w życiu, znaleziena ostoi... Bogini miała nad tym czuwać... a dokładiej nade mną i nad moją rodziną

Gość mam tattoo
no moje tatuaże bazgrołami raczej nikt nie nazwie...a jak ci ulży to możesz sobie mówić,że jestem psychiczna :P

Gość gość
i nie widzisz w tym problemu? Twierdzisz, że jesteś wierzącą chrześcijanką, a chcesz sobie zrobić tatuaż bogini która miałaby nad tobą czuwać?

Gość gość
nie jestem katolikiem nie wierze w Boga w takiej formie jak mówi kościół, ale wierze w to co twierdzą dyplomowani psycholodzy a twierdzą że osoby chore psychicznie się okaleczają między innymi tatuażami ;)

gość dziś Chodziło mi o ta bogini. To ona miałaby być tym tatuażem... Wierzę w Boga, mam już 3 tatuaże i każdy jest robiony z jakimś pomysłem. Ten miał być symbolem mojego uspokojenia się w życiu, znaleziena ostoi... Bogini miała nad tym czuwać... a dokładiej nade mną i nad moją rodziną Kie?>> wierze w Boga {...} miała czuwać? Czytałeś to co napisałeś????

Gość gość
Gdybym nie miała wątpliwości co do tego tatuażu to nie pisałabym tu przecież :)

Gość gość
tylko póki co nic takiego nie udowodniłeś. Czytałam twoje kompromitujące tematy w których wstawiałeś linki do badań kopletnie przeczących temu co mówisz. To był żałosny popis z twojej strony.

Gość gość
autorko - albo wierzysz w boga chrześcijańskiego albo nie. Nie możesz jednocześnie tatuować sobie talizmanu z Isis i modlić się do Twójcy Świętej. Znaczy nikt ci nie zabroni, ale to jest hipokryzja i mało poważne podejście do sprawy.

Gość gość
Np mam już tatuaż, który zrobiłam po śmierci bliskiej mi osoby... i zawsze kiedy na niego patrzę myślę o tej osobie, wiem że ten tatuaż mi pomógł pogodzić się z tym wszystkim... a ten tatuaż ma być symbolem mojego odmienienia się... i chce żeby przypominał mi o tym, że teraz jestem zupełnie inna osobą

Gość gość
nie to nie jest hipokryzja to jest kłamstwo bo mówi jedna a robi drugie w sumie standardowa cecha ludzi chorych psyhicznie

Gość gość
czytałam, nie chce mi się drugi raz pisać odpowiedzi na to. Odkop którąś ze swoich prowokacji, tam się wypowiadałam z kilkoma innymi osobami. Teraz wybacz, ale nie będę więcej tracić czasu na odpisywanie osobie dręczonej przez zaburzenia psychiczne która non-stop wkleja linki których zawartości sama nie rozumie.

Gość gość
nie można być kimś i udawać kogoś innego, albo jesteś chrześcijanką i zachowujesz się do tego stosownie, albo jesteś niezdeklarowana i szukasz swojego miejsca w życiu, życie to sztuka wyboru. z wiarą jak z małżeństwem masz męża przysięgałaś mu wierność i inne takie, ale chcesz mieć też kochanka, co prawda nikt ci tego nie zabroni, ale sama widzisz, że coś tu jest nie tak

Gość gość
przed chwilą pisałaś, że chcesz żeby nad tobą czuwała. Równie dobrze możesz nosić wisiorek ze Świętowitem licząc na jego dobrą łaskę. Jak chcesz to rób, ale odpowiedź na pytanie w temacie jest prosta. Taki tatuaż przeczy nauce kościoła.

Gość gość
Przepraszam, ale chyba mylicie osoby. Ja tutaj napisałam tylko 3 odpowiedzi na Wasze stwierdzenia o tatuażach. Poza tym to mój pierwszy wątek na temat tatuaży na forum

Gość gość
no przecież nie w twoim interesie jest przyznanie się że jesteś chora psychicznie :) i zaprzeczasz rzeczywistości zarzucając mi brak dowodów pomimo mocnych dowodów :)

Gość gość
tak, tak, wszyscy są chorzy psychicznie tylko nie wariat z obsesją na punkcie dziewic i tatuaży. Weź leki i spieprzaj.

Gość gość
nie wierzę, myslałam że ludzie tutaj są w miarę inteligentni. Ale rzeczywiście teraz podpisuję się pod tym co o Was mówią... Żałuję, że tu weszłam.. pa

Gość gość
dziś och tu się dyskutuje ogólnie do chwili, przeczytaj sobie wszystko i sama stwierdź, jak chcesz postąpić

Gość mam tattoo
to jeśli chcesz tatuaż zgodny z religią to może zrób sobie anioła który będzie nad tobą czuwał

Gość gość
Autorko - w Twoim temacie wypowiada się troll który często zakłada glupie prowokacje. Po prostu go ignoruj. A ludzie dobrze Ci piszą, według kościoła noszenie symbolii innych religii to blasfemia.

Gość gość
"ludzie o was mówią"? To to forum jest takie popularne? Kolejne kretyńskie prowo...

Gość gość
nie wszyscy tylko ci co się okaleczają bo kto normalny się rani jakimiś bazgrołami?