Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z tym okresem po porodzie ?????????

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam naturalnie 8 miesiecy temu . Po 5 tygodniach dostałam juz pierwszy okres . Byłam u lekarza wszystko w porządku, potem drugi półtora miesiąca pozniej.. i 3 miesiace spokój i 2 razy z rzedu juz regularnie co 35 dni . Dodam , ze od samego porodu karmie wyłacznie piersią. Teraz odstawiam , od 2 tygodni tylko raz dziennie a od wczoraj nie karmie i juz okres mi sie 3 tyg spóznia .. boli podbrzusze ale okresu nie widac , strasznie duzo leci mi sluzu , czasem wodnisty a czasem mleczny . Kocham sie z prezerwatywa ... , objawy jakie miałam w pierwszej ciązy .. sama nie wiem chyba pójde jutro po test . Jak to z tym okresem po porodzie ??????????

Gość gość
w ciazy jestes

Gość gość
Ale jak to mozliwe jak uzywamy gumek , zawsze załozone dobrze a mój nie jest jakimś ogierem zeby gumki pękały , nie zauwazyłam zeby któras pękła ..

Gość gość
no i co one nie daja 100 % idz po test

Gość gość
Jutro z rana pójde , podobno okres reguluje sie jakis czas po porodzie . Pred ciązą nie miałam regularnych cykli , raz po 31 , a potem 2 razy z rzedu po 35 , i potem znow różnie ..

Gość gość
Pocieszam sie ,że okres mi sie reguluje , niby gumki 100% nie daja ale wątpie, że to ciąza .

Gość gość
Ja karmię piersią rok i nie mam okresu

Gość gość
Ja karmię piersią rok i nie mam okresu

Gość gość
mi okres zaczął sie regulowac dopiero około roku po 1 miesiączce po porodzie

Gość gość
ja od ponad dwóch miesięcy nie mam okresu (jestem prawie pol roku po porodzie), mam tak samo barszo duzo sluzu, test robilam jeden, zabezpieczam sie , byla jedna kreska ale ciagle jest strach. daj znac jak zrobisz,co wyszlo,bo az sama jestem ciekawa czy takie wpadki sa mozliwe...

Gość gość
Akurat nie byłabym szczesliwa gdybym była w ciąży, planowaliśmy na razie tylko jedno , mamy tylko 2 pokojowe mieszkanie a ja nie poszłabym do pracy i jak tu bez kasy ..., gościu wyżej a masz jakieś inne objawy ??? Mnie boli podbrzusze bardzo czesto , mały zjadł sniadanie dopiero ..nie mam jak wyskoczyć teraz po ten test , jak wyjde na spacer to kupie i dam ci znac . Jak to ciąża to bedzie ewenement .

Gość gość
no ja tak samo, mam pobolewanie podbrzusza i jajnik czasem pobolewa... ale tłumacze sobie,ze to przeciez niemozliwe.

Gość gość
A ten test rano czy wieczorem robilas? ... kuzwa ale mam cykora.. ;/

Gość gość
U mnie od pierwszego okresu po porodzie cykle były regularniejsze niż wcześniej. Zawsze między 29 a 32 dni.

Gość gość
kurcze , robic teraz czy poczekac do rana ?... w sumie 3 tyg po to powinno juz cos wyjsc gdyby faktycznie to była ciaza

Gość gość
myślę, że już powinno wyjść jeśli to to:) jak zrobisz napisz koniecznie

Gość gość
Mały sie bawi , to teraz chwila prawdy :(

Gość gość
negatywny :)

Gość gość
A karmisz piersia ? ... może od tego tak mam , widocznie musi sie ustabilizowac organizm ...

Gość gość
Ja przez rok nie miałam okresu, karmiłąm wtedy i jedno i drugie i w dwóch wypadkach było tak samo, po roku karmiłąm tylko w nocy i wrócił okres.

Gość gość
ale test się robi z rana a nie teraz żeby wyszedł wiarygodny czytasz ulotki? idx kup nowy i zrób jutro rano przy pierwszym sikaniu.

Gość gość
jak sie okres spóznia 3 tyg ? nie jestem w ciązy , czekam na okres . Gumka nie pękła , zabezpieczam sie . Jest ok ... widocznie po porodzie sie wszystko pieprzy i potrzeba czasu żeby sie uregulowało .

Gość gość
gościu z 13.38 po spodziewanym dniu miesiączki można zrobić o każdej porze,widać kto ulotek nie czyta ;)

Gość gość
ha ha ha ...tak to jest jak sie chce zalsnić wiedzą.