Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia1977

Rozstępy, trądzik, problemy ze skórą

Polecane posty

Gość Martusia1977

Byłam na zabiegu ślimakami!!! Na początku było dziwnie, ale na tą chwilę mogę polecić. Bo opłacało się. Roztępy były i się zbyły.... Dziewczyny polecam w 100 %. Niestety rozstępów Wam nie pokaże .....bo ich nie mam. Rozmawiałam z kosmetyczką, kótra robiła zabieg. Zabieg ma być dostępny równiez do zamówienia w domu i dobrze bo ja miałam opory żeby się rozebrać i pokazać brzuch. Koleżanka mi poleciła www.katatsumuri.pl

Gość gość
Na rozstępy skuteczny jest tylko laser więc daruj sobie te ślimaki .

Gość gość
zależy co kto lubi. jedna lubi botoks, druga lasery, ktoś inny ślimaki. Ja mam swój sposób i tyle....

Gość gość
Mój trądzik wyleczyły tabletki IQFACE. Najważniejsze to się nie zniechęcać i regularnie stosować. Bez regularności nic Ci nie pomoże. IQFACE jest jeszcze o tyle dobry, że jednocześnie leczy przebarwienia po trądziku i wyrównuje kolor cery.

Gość gość
ble, ślimaki?? nieee na mój ust to odrazu odpada. Ja na rozstępy smaruje się balsamem z efektima pharmacare i jest super! rozstępy znikają, skóra gładka i nawilżona. Dodatkowo zakochałam się w jego zapachu.

Gość gośćkrossa
Ja jednak jestem zwolenniczka walczenia z trazikiem od środka.Dlatego wybrałam tabletki IQFACE.I mój wybór okazał się strzałem ww dziesiątkę.Teraz mogę spokojnie powiedzieć że w końcu pozbyłam się tego problemu raz na zawsze.

Gość gość
Martusia1197 ile kosztuje taki zabieg slimakami i gdzie go wykonywalas i ile powtorzen ? Nigdy nie slyszalam o czyms takim a jest to bardzo ciekawe i zainteresowalas mnie bardzo taka metoda .

Gość kawenave
Czekajcie zabiegi na usuwanie blizn jakim są rozstępy za pomocą ślimaków? To na poważnie tak...? Jakoś nigdy się z czymś takim nie spotkałam. Zawsze albo laser albo inne metody z zakresu estetyki :) Jeśli już coś usuwać to na pewno laserowo - http://www.beauty.com.pl/pl/usuwanie-blizn