Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zabić larwy robaków roznoszone w domu przez psa i kota?

Polecane posty

Gość gość

? Mój pies gdzieś załapał te robale i parę miesięcy temu przeszliśmy kurację tabletkami na odrobaczanie (zwierzęta też). Nie podziałało, dalej są w domu takie pełzające krótkie białe i wszędzie takie małe jajeczka. Teraz pojechaliśmy do weterynarza i mamy tabletki zabijające wszystkie pasożyty wewnętrzne, ale zwierzęta zdążyły zostawić na meblach, łóżkach, pełno larw. Czy jest jakiś spray, albo środek na to, żeby mieć pewność, że to wybiję? W razie czego wyjdziemy z domu na cały dzień po popryskaniu, tylko co zastosować?

Gość gość
nie kupuj nic. znajdz jakas firme ktora porzadnie zdezynfekuje ci dom ale pewnie bedziesz musiala na kilka ni go opuscic sama sie raczej tego nie pozbedziesz bo moga byc wszedzie a oni ci caly dom odkaza

Gość gość
Dokładnie, w takim przypadku zostaje chyba tylko firma, która zajmuje się dezynfekcją mieszkań. A psa i kota koniecznie musisz odrobaczyć u dobrego weterynarza. Ja swojego psiaka odrobaczałam w http://www.wetjaneczek.pl/ , to bardzo dobra przychodnia.

Gość gość
tez kiedyś musiałam zaprowadzic psa na odrobaczenie. Ja akurat chodze do tego wterynarza w Chorzowie http://www.weterynaria.slask.pl/ bo jak na razie leczy bardzo skutecznie no i można tez liczyc na wizyty domowe. Co do tych pasożytów w domu to kiedys słyszałam ze dobre sa takie proszki, posypki, które wszystko wytruja, a potem zwyczajnie odkrzuszasz załe mieszkanie

Gość gość
oprócz pasożytów wewnętrznych radze pozbyć się pcheł, bo chyba ich jaja i larwy są wszędzie, ale jak już się rozlazły to trzeba firmę wezwać.

Gość gość
Zalosne, ze weci reklamuja sie na kafaterii...

Gość gość
nawet jakieś bzdurne tematy zakladają żeby tylko się wepchnąć z zasranym marketingiem szeptanym, oszusci cholerni.

Gość gość
Najlepiej nie mieć zwierząt wtedy nie ma pcheł, robali,kleszczy w mieszkaniu i wydatków na weterynarza.Więcej pieniędzy na pijaństwo i papierosy:-)

Gość gość
Miotaczem ognia je!

Gość halina
Dnia 11.11.2015 o 13:55, Gość gość napisał:

Miotaczem ognia je!

o jezuuu taaak xd