Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o radę...

Polecane posty

Gość gość

Mój narzeczony właśnie przeprowadził się do innego miasta ( 3 godz drogi ode mnie) bo znalazł tam pracę. Wczoraj powiedział mi że planuje tam pracować max 5 lat i wyjechać zagranicę. Powiedziałam mu że ja nie chcę wyjeżdżać bo nie chcę zostawiać rodziny, znajomych, bliskich itd a on powiedział że albo jade wtedy z nim albo jedzie sam... poczułam się tym dotknięta gdyż uważam że nie powinien stawiać mi takiego warunku... no i teraz się kłócimy... jak sądzicie Czy mam rację?

Gość gość
dodam że zgodziłam się za 3 miesiace przeprowadzic tam gdzie on teraz jest ale zapowiedzialam ze na zycie na walizkach nie chce się pisać...

Gość gość
on ma takie samo prawo do życia za granicą, jak Ty do pozostania w kraju, potrzebny kompromis, np. wyjazd wspólny na 2 lata

Gość gość
Trudna sytuacja ale nie bez wyjścia. Jesli naprawdę sie kochacie i chcecie byc razem to chyba tylko kompromis Wam pozostanie

Gość gość
kiedy on postawił sprawe jasno... albo jade z nim na stałe albo z nami koniec... a ja wiem że nie moge wyjechac, on tez to wie, nie odnajduje się w nowych miejscach, potrzebuje stabilizacji gdyz juz kiedys przechodzilam przez straszna depresję... i on o tym wie

Gość gość
a wydaje mi sie ze po 7 latach nie stawia sie kogos w takiej sytuacji i nie stawia sie przede wszystkim takich warunkow ! to tak jakby mu wcale na nas nie zalezalo

Gość gość
no to skoro macie inne priorytety i żadne nie chce ustąpić to się rozstańcie