Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

francuska32

Co teraz robicie?

Polecane posty

Moze sie dziwnie pytam, ale to zwykla ciekawosc:) Ja, szczerze mowiac, sciagam zdjecia panienek w sexy ubrankach. Kto zgadnie po co? :)

Gość gośćaaa
wnioskuję po nicku że jestes kobietą, więc albo kręcą cię kobiety albo szukasz inspiracji bo sama chcesz sie tak dla kogoś ubrac :)

jasne, ze jestem kobieta, ale inspiracjinie potrzebuje:) Takie ubranka to moja druga natura.. ogladamy te zdjecia potem razem, zwykle po drinku, ja komentuje, on komentuje i zazwyczaj konczy sie zamowieniem czegos z******tego.

Moj facet uwielbia, kiedy mam na sobie takie prawie nic, ale zawsze cos. I zawsze buty na obcasie, to podstawa.

Gość gość
My z żoną będziemy zamawiać wibrator i wibrojacego motylka lubimy takie gadżety. Ostatnio kupiliśmy kulki gejszy ale była zabawa.

Gość gość
francuska to macie podobnie jak my. Ja uwielbiam buty na wysokim obcasie i inne sexi ubranie. Nie mówię o pończochach bo one to już podstawa 100% kobiety.

Gość goly
Ja obecnie masuje swojego k********.a

Gość gość
Nie jesteś sam ! Ja też to lubię robić i zaczynam maratonik :)

Gość goly
Potrzeba dziewczyny by nas nakrecila

do czerwonej super mini chcielibyscie czarne ponczochy czy cieniutkie rajstopki, ktore sie rozrywa w odpowiednim momencie? Na poczatek szpilki, a muszkieterki wieczorem...

a moze macie swoje fantazje? Jak powinna wygladac zona, gdy maz wraca z pracy w piatek? Ja uwielbiam piatek:)

Gość gość
Ma wyglądać przez okno męża i machać do niego butelką zimnego piwa.

Gość gość
Jak ja wracam z pracy moja już ma na sobie pończochy, szpilki i nie za długą spódnicę. Wie że taki strój kręci mnie i paraduje do wieczora. Makijaż ostrzejszy. Nie odrywam od niej wzroku, a w między czasie ... :) no już chyba wiecie :)

Gość gość
Ja mam teraz założoną na pena akurat pomkę powiększającą już od pół godziny. Jest już nieżle napuchnięty jeszcze trochę i ją zdejmę i będe podziwiał grubaska.

Gość gość
A ja stosuję pierścień ręczny i go ćwiczę. Łamię w pół i się na nim znęcam. Mam z nim kłopoty bo od rana stoi :)