Gosia1974 0 Napisano Kwiecień 17, 2015 Witam,polecam firmę, która zajmuje się przeprowadzkami mieszkań, biur i firm.Tanio i solidnie.To ich stronka:http://bagazowka-waw.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
durla 0 Napisano Marzec 30, 2022 Takie polecanie to fajna sprawa, przynajmniej wiadomo, że firma jest sprawdzona i można jej zaufać. A jednak przy przeprowadzkach, to ważne, żeby mieć kogoś sprawdzonego. Ja polecam firmę Japa&Co, ponieważ są profesjonalistami w każdym calu i spokojnie można im powierzyć swój dobytek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Lipiec 27, 2023 Faktycznie jeżeli chodzi o przeprowadzki, to Japa&Co nie ma sobie równych. Także tę ekipę mogę polecić z czystym sumieniem, bo wiem, że spokojnie ogarną wszystko i nie wezmą za to dużo pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano 27 Czerwiec No jasne, że jedynym słusznym wyborem jest Japa&Co! Mają świetną ekipę, która poradzi sobie ze wszystkim. Całkowicie Was wyręczą, także nawet palcem nie kiwniecie, a już będziecie przeprowadzeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach