Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za karą śmierci dla morderców i gwałcicieli dzieci!

Polecane posty

Gość gość

Za wyeliminowaniem potworów, chwastów ze spoleczeństwa. I nie piszcie mi, ze to ludzie, nie wolno zabijać ludzi... Tak, zgadzam się- LUDZI. Ktos, kto podnosi rękę na dziecko, przestaje być czlowiekiem, i sam się pozbawia praw naleznych człowiekowi.

Gość gość
dlatego głosuje na JKM!

Gość gość
To nie jest polityczny temat, czy jakas prowokacja. To moja osobista refleksja po ostatnich wydarzeniach, dlatego zalozylam wątek. Nie mam zludzen, ze nasz Sejm pochyli się nad tym...Ani nasz, ani cała liberalna Europa. Tylko nieuchronność takiej kary zahamuje takich zwyrodnialców.

Gość gość
Przed karą smierci pownny być okrutne tortury. do czego dochodzi żeby ojciec zabijał wlasne dziecko, aby gwałcić kilkulatka?? Ale tak jest że kat ma większe prawa niż ofiara, co z tego że pójdzie siedzieć wyjdzie i zrobi to samo, jak ten co porwał Maje, zrobił to juz 2 razy, więc wyjdzie i będzie to samo.

Gość gość
Dziękuję za taką kolejną konwencję, nie sluzącą nikomu, a chroniącą najgorszych drani, jakich nosi ta ziemia...

Kara śmierci jest nieodwracalna i przy obecnym systemie orzekania i prowadzenia postepowania dowodowego oraz całego postepowania przygotowawczego byłaby bardzo ryzykowna.

Gość gość
Kara smierci ma być! nieodwracalna dla takich, jak w tytule topu.

Widać lewacką rękę UE i bogatych rodów z ameryki! Kara śmierci dla dewiantów wszelakiej maści! Żeby w Polsce było normalnie,musimy uwolnić się spod wpływów UE i bogatych rodów zza oceanu(wiadomego pochodzenia).Inaczej nigdy nie będziemy mogli wprowadzać swoich praw w swoim kraju!

Gość gość
Gdyby zrobiono w Polsce co nalezy , kiedy jeszcze bylo mozna coś zrobić, nie byloby juz chocby takich Trynkiewiczów, którzy siedzą w wygodnych " pensjonatach" za pieniądze podatników.

Gość gość
Podnoszę