Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACET_MAN

Czy takie podniecenie jest zdrowe czy nie?

Polecane posty

Gość FACET_MAN

Zajmuję się serwisowaniem aparatury medycznej pewnej firmy w placówkach zdrowia. Nie jestem lekarzem ale np. w szpitalach muszę obowiązkowo nosić biały fartuch, plakietkę, itd. No i w ogóle wyglądam wtedy jak lekarz, hehe. Tydzień temu byłem na oddziale dziecięcym, w gabinecie, i to akurat w czasie gdy doktor badał właśnie jakąś dziewczynkę. Mogła mieć na oko jakieś 12-13 lat. Była rozebrana do połowy i przyznam szczerze, że złapałem się na tym, iż zerkam co chwila w stronę pączkujących piersi. Nie to żebym był pedofilem. Myślę, że kierowała mną raczej ciekawość. Po prostu nigdy wcześniej nie miałem okazji widzieć z bliska tak młodego biustu. Ona natomiast wcale nie przyjmowała moją obecnością. Widocznie w gabinecie w białym kitlu musiałem dla niej wyglądać jak kolejny lekarz. Ale to nie wszystko. Przwdziwy odlot mial dopiero nastąpić! Z tego co doszłyszałem to ona miała kłopoty z wadą wadę postawy i coś kręgosłupem. W pewnym momencie lekarz kazał jej zdjąć także i dół piżamy, bo - jak stwierdził - chce zobaczyć pracę pośladków podczas chodzenia. I ona naprawdę zdjęła. Rozebrała się przy nas całkiem do gołego i tak chodziła nago do ściany i z powrotem!!!! Ja wciąż udawałem, że niby robię coś pochylony nad apatarurą ale ukradkiem wodziłem za nią wzrokiem. Widok małych stożków piersi i całkiem już owłosionego łona podziałał na mnie... OK chwila szczerości - tak, podnieciłem się. Szczerze mówiąc od tamtej pory mija już tydzień, a ja wciąż z przyjemnością wracam myślami do tamtego widoku. Pytanie - czy to normalne???????????? Od razu uprzedzę, że nigdy wcześniej nawet nie rozpatrywałem dziewczyn w tym wieku w kategoriach seksualnych. Nigdy przenigdy! Zresztą nadal nie rozpatruję. Nie jestem zbokiem! Dlatego nie bardzo umiem wytłumaczyć tę sytuację. Gdyby ktoś pół godziny wcześniej oznajmił mi, że za chwilę krew zagotuje mi się w żyłach na widok gołej małolaty uznałbym go za wariata. A jednak tak się właśnie stało... Jeszcze raz powtarzam: nigdy wcześniej nie interesowały mnie takie rzeczy. Jestem mężem i szczęśliwym ojcem dwójki kochanych urwisów i nigdy nawet nie pomyślałem o zdradzie żony, a co dopiero o takich ekscesach. Mnie samego naprawdę zaskoczyła ta sytuacja. Dlatego właśnie piszę tu. W życiu nigdy bym sie nie przyznał do tego przed kimś twarzą w twarz. Ale tu jest względna anonimowość i jestem ciekawy czy ktoś z Was też tak miał podobne odczucia. Tzn. zawsze uważał się za moralnego statecznego faceta, ojca i głowę rodziny, ale przez przypadek miał możliwość podejrzenia jakiejś młodszej osoby i też doznał podniecenia. Albo odwrotnie. Może jakaś kobieta poczuła jakąs ekscytację w przypadkowej sytuacji z dużo młodszym chłopcem. O to właśnie chcę spytać.

Gość gość
dogadaj się z Nowym mieście czy jak mu tam, podobno ogląda się za chłopcami

Gość gość
Tylko pedofile porządnie pokutują za swoje pedofilstwo. Takie coś a la Trynkiewicz.

Gość gość
A teraz sobie wyobraź, że jest3ś ojcem tej dziewczynki! A jacyś obleśnicy się podniecają na jej widok! gdyby moją córkę ktokolwiek tak potraktował to skończyłby w pierdlu!

Gość FACET_MAN
Jak potraktował? Czy jaj jej coś zrobiłem? Przecież ona była niczego nieświadoma. No chyba że ukończyła telepatyczny kurs czytania w myślach. To co sobie pomyślałem było tylko w mej głowie. A wy na tym forum jesteście jedynymi osobami z którymi dzielę się moim przeżyciem. Co się realnie stało? Nic. Rozmawiamy tylko o myślach. To wszystko. Gdyby dziewczyna miała ze 2 lata więcej to pewnie każdy chciałby być na moim miejscu.

Gość gość
nie kurfa nie każdy... każdy pedo, to tak

Gość gość
ejże nie przesadzajmy. Jak 13latce dodamy 2 lata to nam się zrobi ładna 15-steczka, a 15 to już wiek przyzwolenia i nie wieże że jakiś facet nie chciałby sobie choćby popatrzeć na wdzieki takiej 15-steczki. Ja bym chciał ;)

Gość gość
Nie wiem czy normalne, czy nie bo jestem kobietą. Mnie widok nagiego chłopca by nie wzruszył, bo patrzyłabym po matczynemu, tak myślę. Nawet widok dorosłego faceta myślę, że by mnie nie wzruszył, bo sama nagość nie jest jeszcze bodźcem do czegokolwiek, tylko sytuacja, atmosfera itd. Natomiast uważam, że skandalicznie zachował się lekarz, bo nie powinien badać dziewczynki w twojej obecności. Taka kilkunastoletnia osoba też ma prawo do godności, intymności itp. Nawet jeśli sądziła, że tez jesteś lekarzem. Ciekawe jaki wiek pan doktor uznałby za właściwy, by nie badać pacjentki przy osobie niepowołanej?

Gość z lotniczym ahoj
@ gość 12:49 "Mnie widok nagiego chłopca by nie wzruszył" HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!...... Startowałem kiedyś do dęblińskiej szkoły orląt (wtedy jeszcze liceum lotnicze) i tam trzeba było wcześniej przejść różne badania również i mogę ci powiedzieć że było takie badanie gdy lekarz prosił o opuszczenie majtek i oglądał członka i mosznę i wiesz co? Powinien tam być tylko lekarz a tu dookoła siedziały cztery babska które chciały sobie zwyczajnie poogladać młodziutkie kutafony!!!! Przysięgam że to prawda bo sam osobiście przechodziłem te badania i w gabinecie oprócz lekarza siedziały jeszcze ze cztery stare lampucery i nic nie robiły poza gapieniem się, ot co! Więc nie gadaj mi jakie to jesteście "matczyne" na widok młodziutkiego obcego k****a. Koń by się uśmiał HAHAHAHAAAAA!.... Faceta nie chcę bronić ale każdy facet jest ma tak zbudowaną psychę że na widok urośniętych cycków i owłosionej c**y mu staje i jest to mechanizm niezależny od przepisów prawa. Zbyszko z Bogdańca poczuł miętę do 12letniej i co też był zbokiem?

Gość gość
Dlaczego nieznoszę lekarzy? Właśnie dlatego. Żaden/na nie będzie się przyglądać mojemu pieknemu cialu.

Widziałam nago siostrzeńca. 14 lat. O jakimś podnieceniu nie było mowy. Ale patrzyłam się. Czysta ciekawość.

Gość gość
Idź mężczyzno do kościoła i wyspowiadaj się. Diabeł kusi nas do robienia rzeczy o których nigdy wcześniej nawet byśmy nie pomysleli! I proszę mnie zrozumieć i uszanować wypowiedź. Jestem silnie wierząca, Bóg mnie sprowadzil na dobra ścieżkę a bylam prostytutka. Widzialam pieklo i wierz mi, od myśli się zaczyna. Co do lekarza to jakiś palant pedofil! Przecież dziewczynka sciagnela majtki. Po co?!!!! I w tym wieku nosi się już staniczek, go też musiala zdjac? Paranoja jakas i to przy obcym mężczyźnie. Przecież lekarze się znaja w szpitalu i wiedzial ze ten nie jest żadnym lekarzem! Ten lekarz zrobil to specjalnie. Ten lekarz to zboczeniec.

Gość gość
Jest zdrowe gdy konczy sie wytryskiem w cipce lub w ustach u zonki i odwrotnie ssie cipke i spija.

Gość gość
Do 18.26 popiram tez niznosze lakarzy a jak ide to zawsz przy kazdych badaniach zwlaszcz u ginakologa jest moj facet,ale rzadko do nich chdzimy.