Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja przyjaciólka pierdzi przy swoim facecie i mówie serio

Polecane posty

Gość gość

powiedziala mi ostatnio ze ona normalnie pierdzi przy facecie a on nieraz przy niej i ,że sa ze soba juz 4 lata więc to normalne.. sorry ale ja jestem ze swoim męzem juz 20 lat i w zyciu nie zdarzylo mi sie pierdnąc przy nim ani zrobic kupy itd.. moja siostra to jeszcze większy hardcor bo ona normalnie robi kupe w lazience jak je facet bierze prysznic..i uznaja to za normalne..czasem mysle ,że ludzie sa gorsi od zwierzaków.

Gość gość
to jesteś jakas psychiczna, rpzeciez to normlane jest, naturalne

Jejku a co w tym dziwnego.. Jeżeli ktoś wstrzymuje bąka , to gaz leci do mózgu i właśnie stąd biorą się posrane pomysły:P:P Ja z magazymu walłam na trzeciej randce, popatrzył na mnie jak na chorą psychicznie:D:D a po chwili sam walił:D;]

Gość gość
a mi się zdarza pościć bąka podczas orgazmu ha ha ha i co mam zrobić wtedy? :) Ten orgazm jest wtedy taki trochę nieudany bo przytłumiony naszym śmiechem ha ha ha :) A tak to tez daję z grubej rury on tak samo, normalnie się wyścigujemy a że jzjemy to samo to taki sam smrodek, otwieramy okno i wachlarzujemy poduszkami :)

Gość gość
BLEEEEE POPIERAM AUTORKE.SWIAT SCHODZI NA PSY.

Gość gość
No i? Co w tym takiego strasznego? Zdrowa jest przypadkiem :) A Ty nie słyszałaś, że niepuszczone bąki unoszą się do mózgu i tam powstają posrane pomysły? :D

Gość gość
Przy Tobie też popierduje bez zahamowań?

Gość gość
No i co? Kaze ci wachac? Nie. Ty pewnie faceta nie mialas nie masz i miec nie będziesz

Gość gość
Mi się też zdarzy, to element naszej fizjologii, więc nie wiem czemu miałoby to być jakieś dziwne?

Gość gość
Co za świnie tu siedzą. Ja tam wychodzę, nie zamierzam nikomu smrodzić pod nosem.

Gość gość
to jest cos naturalnego jak jedzenie. jesz wiec musisz sie wysrac.

Gość gość
Autorko, masz absolutną rację. Uważam, że są pewne sprawy, ktore powinny być tylko dla nas. Taka granica intymności. To, ze żona pierdnie przy mężu nie oznacza, ze są ze sobą niczym bratnie dusze, tylko to, że dobrały się dwa prosiaki, ktore nie potrafią zachować kultury osobistej.

Gość gośćdfghjkl
rany mi też czasami się wymsknie raz na hohoho ale wtedy z moim się śmiejemy i po chwili nie było tematu. nie rób się za Wielką Damę bo Wielkie Damy tańczą same...

Gość gość185x31l
Mam nadzieję, że Autorko golisz nogi o reszcie nie wspominając. jako Mężczyznę, odrzucają mnie nieogolone nogi u kobiety do tego stopnia, że nie mam ochoty na seks z taką kobietą. Świadczy o braku higieny, braku czystości. Gejem nie jestem, żeby spać z "babochłopem"

Gość gość
no cóż... każdy ma inne podejście do tego i nie ma co się obruszać na to w jaki sposób inne pary do tego podchodzą. Autorce to przeszkadza, ale są pary, które bączą sobie na luzie przy sobie i nikt nie zwraca uwagi. A są i takie pary, które uważają to za świetną zabawę ;)

Gość gość
Puszczanie bąków jest nieeleganckie,ale śmieszne.Bardzo nas to bawiło w szkole podstawowej i robiliśmy na złość wychowawczyni,bo była wredna.Tak fajnie się złościła,że ktoś sobie ulżył i otwierała okno.

Gość gość
No i co w tym złego? jak facetowi to nie przeszkadza, to niech pierdzi na zdrowie ;) 🖐️