Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WitchX

chyba zagłosuję na PIS i Dudę

Polecane posty

teraz jak szukam pracy to widzę, że Polska to kraj drugiego sortu, ubrania kosmetyki, elektronika kosztuje tyle co w UK czy u Niemców a oni mają za byle pracę 10 funtów/euro a my 10 złotych i to w bardzo dobrym wypadku

gdzie masz 10zł/godz pracy???? ja w Krakowie supermarket obsługa stoiska 7zł, miesiecznie 1200zł, chyba niestety musze zagłosować na Dudę, ze względu na plan gospodarczy, jak roboty nie ma lub zarobki tak kiepskie, że 600zł place za wynajem pokoju, 400zł za jedzenie, 200zł za bilety, nie zostaje NIC na np. kosmetyki, ubranie, buty, czy rozrywke - to wg p. Tuska nie istotne sprawy????? jestem homo, ale zaglosuje na Dudę....sic!

Gość gość
myślisz, że Duda i Pis cos zmienią? te "dulary" i "ojro" spadną nam z nieba bo oni nam to wymodlą?

Gość gość
czyli tak nie myślisz sądząc po braku odpowiedzi. to po co chcesz głosowac na Dudę i PiS?

ja mam wiele propozycji 9 złotych na godzinę w moim mieście (jedno z największych) w butikach i obsłudze telefonicznej klienta. Pis i duda mimo, że to oszołomy, to zaznaczają, że troszczę się o zaplecze socjalne obywateli co jest ważne.

ze względu na socjal...bo nic innego. jak nic nie zrobią przez te 4 lata, to już będzie koniec z nami.

Gość Dr Andrzej Duda
super!chcesz to głosuj na mnie , tyle , że ja cen nie zmienie. zresztą niewiele zmienię. ale głosuj dziecinko....

Gość gość
na ten socjal kasa spłynie z nieba? bo w budżecie jej nie ma.

Gość król maciej czeci
ja glosuję na JKMa,obiecał kaftany bezpieczeństwa dla każdego:)