Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizantrop46

chciałbym zgwałcić dziecko

Polecane posty

Gość mizantrop46

jak mam tego dokonać ?

Gość gość
zaraz bedzie u ciebie policja poj***e, juz zglosiłem

Gość mizantrop46
licze na porady a nie straszenie munduruwką

Gość nacjonalista1995
Ja akurat jestem za wprowadzeniem kary śmierci dla pedofilów,gwałcicieli i innych dewiantów. Jak nie lubię donosicielstwa,tak cieszę się,że ta kobieta zgłosiła twój post na policję.Skurwysynu jebany,nie zasługujesz na to,żeby korzystać z tlenu.Jak śmieciu mogłeś pomyśleć o zrobieniu dziecku krzywdy,jebany w dupę dewiancie.

Gość mizantrop46
a co zabronisz mi myśleć k***o j****a, jak bede chciał zgwałcić to zgwałce, twoje dziecko jak bede chciał to porwe i zgwałce w lesie tyle że szukam bardziej humanitarnych rozwiązań

Tak jak już powiedziałem,dla pedofilów powinna być kara śmierci,z tą różnicą,że nie taka zwykła,tylko taka,żeby po jakimś czasie sam błagał o śmierć.Może są tu ludzie ,którzy nienawidzą mnie za mój Narodowy Radykalizm,jednakże w tym wypadku większość ludzi(tych normalnych) przyzna mi rację.W żadnym wypadku nie nawołuję do nienawiści,tylko wyrażam swoją skromną opinię,do czego mam pełne prawo(wolność słowa).

Wiesz,że to co głosisz jest karalne,ponieważ istnieje uzasadniona obawa,że dojdzie do popełnienia czynu karalnego (poprzez wypełnienie wszystkich przesłanek czynu zabronionego).Trafiłeś na studenta prawa,dewiancie. PS Uwierz,nie miałbyś odwagi powiedzieć mi tego w twarz.

Gość małakobietka12
Tak jak zupełnie nie zgadzam się z twoimi poglądami,Nacjonalisto,tak tutaj muszę przyznać Ci rację! ZERO TOLERANCJI DLA PEDOFILII !

Gość gość
prosze o nieusuwanie wątku , mailem przesłałam na policje!

Gość prawictwo pospolite 137
wystarczy wykastrowac się 2 cegłówkami ..

Gość gość
Nacjonalista- popieram w pelnej rozciaglosci!

Po co dajecie się sprowokować :( Teraz gimbus ma polewkę, że Wam ciśnienie podniósł a tylko o to mu chodziło. Szczylowi należałby się taki ojcowski wp... Teraz mi się dostanie bo to co napisałem jest niezgodne z ideą bezstresowego wychowywania itp :O

Gość mizantrop46
właśnie sobie siedzę w parku a w nim dużo dzieci bawi się, narazie tylko obserwuję, tego też mi nie wolno ? dlatego że mam sprośne myśli na ich temat ?

Gość gość
Zgłaszajcie posty tego idioty. Z prawej u dołu posta, jest ZGŁOŚ. Jeśli będziemy zgłaszać, to w końcu to usuną. On znowu założy i tak w kółko. Ale trzeba to robić. To jest dureń i prowokator. Co do pedofili. Generalnie można ich podzielić na dwa typy. Taki, który myśli i robi i taki, który myśli, ale nie chce robić, bo ma świadomość i jakiś kręgosłup moralny. Pierwszych usuwać. Drugich leczyć.

Gość gość
Masz raka mozgu. Idz sie zbadac ,zdrowi ludzie takich pomyslow niemaja. Serio, jak ci ten goz peknie to amen.

jak ci ten goz peknie to amen. Nie amen tylko będzie kupa smrodu jak się te fekalia rozleją :P